Filmele și serialele cu Darren McGavin

  • Darren McGavin

    Darren McGavin

    Data nașterii: 07.05.1922
    Decedat: 25.02.2006 (83 de ani)
  • Billy Madison (1995)

    Odrasla lui tata

    Billy Madison este plin de bani, are o casa mare, plina de servitori care fac totul numai sa-i fie pe plac, doi baieti loiali, prieteni foarte buni si un tata indulgent care sa-i indrume pasii in viata.

    Regia: Tamra Davis
    12 1
    6.3
  • A Perfect Stranger (1994)

    Străina

    Un tragic triunghi amoros. Cea mai puternica abnegatie ii conduce la cea mai cutremuratoare tradare. De ani de zile, frumoasa Raphaella Phillips a avut o casatorie ca in basme cu John Henry, un diplomat bogat si influent, dar mult mai in varsta.

    Regia: Michael Miller
    2 0
    6.1
  • Blood and Concrete (1991)

    Dragoste și afrodisiace

    Joey Turks, un hot de masini care face deseori cunostinta cu inchisoarea, este amenintat cu moartea in momentul in care un mare mafiot de droguri il acuza ca ar fi furat o cantitate impresionanta de stupefiante. Pe de alta parte, Hank Dick, un...

    Regia: Jeffrey Reiner
    3 0
    5.8
  • Captain America (1991)

    Căpitanul America

    In timpul celui de Al Doilea Razboi Mondial, un curajos soldat american trece printr-o serie de experimente pentru a deveni un super soldat, Captain America. Merge in Germania pentru a sabota rachetele naziste, ale lui Red Skull.

    Regia: Albert Pyun
    4 1
    3.2
  • Around the World in 80 Days (1989)

    Ocolul Pământului în 80 de zile

    Phileas Fogg, un getleman din Anglia Victoriana, isi pune in joc intreaga avere, afirmand ca poate face oculul Pamantului in numai 80 de zile. Intamplarea face ca, tocmai in momentul plecarii sale in calatorie, sa fie sparta Banca Angliei. Urmeaza...

    4 0
    7.1
  • Dead Heat (1988)

    Cosmar in L.A.

    Roger si Doug sunt doi politisti hotarati sa lupte cu toate puterile impotriva raului. Numai ca e cam greu sa lupti impotriva raufacatorilor care mor si apoi sunt adusi inapoi la viata.

    Regia: Mark Goldblatt
    9 1
    6.1
  • From the Hip (1987)

    Demnitate încălcată

    Un avocat incepator, angajat al unei firme prestigioase, isi da seama ca are foarte putine sanse de a obtine o promovare. Dar Robin Weathers nu este omul care sa renunte si sa nu se ajute singur. Asa ca face un mic artificiu pentru a i se...

    Regia: Bob Clark
    0 1
    6.1
  • Raw Deal (1986)

    Misiune periculoasă

    Schwarzenegger, fost politist, locuieste acum retras din trupele FBI intr-o padure, departe de oras! El este reangajat in secret la FBI si primeste o misiune in care trebuie sa se infiltreze in banca celui mai temut mafiot si sa-l predea politiei!

    Regia: John Irvin
    34 2
    5.6
  • A Christmas Story (1983)

    O poveste de Crăciun

    Ralphie, un baietel de 9 ani, viseaza sa aiba o arma Red Rider BB si incearca sa ii convinga pe toti ca acesta este cadoul perfect. Dar in incercarea lui se confrunta cu refuzul parintilor, al invatatorului si chiar al lui Mos Craciun insusi.

    Regia: Bob Clark
    19 4
    7.9
  • Hangar 18 (1980)

    SF
    Regia: James L. Conway
    25 1
    5.3
  • Regia: Robert Butler
    0 0
    6.0
  • Airport '77 (1977)

    Aeroport '77

    Un luxos aparat de zbor 747 care, pe langa pasageri, transporta o pretioasa incarcatura constand dintr-o colectie de arta ce cuprinde inestimabile picturi de Rembrandt, Renoir, Picasso, este deturnat de catre un comando format din trei indivizi.

    Regia: Jerry Jameson
    13 0
    5.8
  • The Great Sioux Massacre (1965)

    Marele masacru Sioux

    Regia: Sidney Salkow
    8 0
    5.1
  • Regia: R.G. Springsteen
    2 0
    6.4
  • The Delicate Delinquent (1957)

    Pe urmele legii

    Imagineazã-ti cum ar fi sã suni la politie pentru a restabili ordinea... si sã-si facã aparitia Jerry Lewis? În primul lui film fãrã loialul sãu partener, Dean Martin, Lewis este Sidney Pythias, un gunoier bâlbâit care se trezeste în mijlocul...

    Regia: Jerry Lewis, Don McGuire
    6 1
    6.3