Filmele cu Darrin Henson

  • Darrin Henson

    Darrin Henson

    51 de ani
    Data nașterii: 05.05.1972
    Locul nașterii: Bronx, New York City, New York, USA
  • Cinci rude sunt primite cu brațele deschise la reuniunea de familie unde trebuie să ajungă pentru a-și asigura moștenirea familiei , o avere ce datează de mai multe generații, însă sunt avertizați de către unchiul lor Melvin să respecte tradițiile...

    Regia: Robert O'Hara
    2 0
    2.8
  • Tekken (2010)

    Tekken este o demonstraţie de forţă în materie de arte marţiale, avându-l în prim-plan pe un tânăr care vrea să răzbune moartea mamei sale. Acesta se antrenează cu un maestru pentru a se putea confrunta cu ucigaşul mamei lui.

    Regia: Dwight H. Little
    17 0
    4.8
  • The Express (2008)

    Expresul

    Drama biografica ce urmareste viata si activitatea jucatorului de fotbal american Ernie Davis, care a devenit un simbol al miscarii de emancipare a negrilor din America anilor '60. El a schimbat modul in care fanii privesc sportivii de culoare.

    Regia: Gary Fleder
    1 0
    7.2
  • Life Support (2007)

    În luptă cu SIDA

    Inspirată de o poveste adevărată, această producție HBO Films folosește o combinație de actori și de oameni reali din comunitatea HIV/SIDA pentru a spune povestea unei femei din Brooklyn infectată cu HIV, Ana, care vrea să-și spele păcatele...

    Regia: Nelson George
    0 0
    6.7
  • Stomp the Yard (2007)

    În ritm de step

    Dupa moartea fratelui sau, un dansator de 19 ani se inscrie la universitatea Truth din Atlanta. Cand universitatea are nevoie de el pentru a castiga un prestigios concurs de street dancing, trebuie sĂ lase deoparte viata personala.

    Regia: Sylvain White
    4 0
    5.4