Filmele și serialele cu Daryl Mitchell

  • Daryl Mitchell

    Daryl Mitchell

    58 de ani
    Data nașterii: 16.07.1965
    Locul nașterii: The Bronx, New York, USA
  • Scenariul: Gary Glasberg
    333 6
    6.8
  • Ca mai toate grupurile rock ajunse celebre, si Country Bears s-a destramat in urma certurilor din ce in ce mai dese, celebritatii si geloziei dintre membrii formatiei. Acum, ei se reunesc pentru a juca in cel mai important film al carierei lor,...

    Regia: Peter Hastings
    0 0
    4.2
  • Black Knight (2001)

    Cavalerul Negru

    In urma unei lovituri la cap, un angajat al Parcului de Distractii Medieval, se trezeste aruncat ca prin minune in Anglia secolului 14. De aici aventurile si momentele comice incep sa se tina lant.

    Regia: Gil Junger
    32 1
    4.9
  • Lucky Numbers (2000)

    O afacere cu numere

    Russ Richards este prezentatorul rubricii meteo al unui post de televiziune. In loc sa se multumeasca cu faptul ca este bine platit, Russ masluieste biletele de la extragerea loto televizata. De aici incep probleme de viata si de moarte.

    Regia: Nora Ephron
    11 0
    5.1
  • Galaxy Quest (1999)

    Căutarea galactică

    Când un grup de extratereștri interpretează greșit mesajul vestiților actori, îi răpește și-i duce în spațiu pentru a-i sprijini într-un razboi, echipa Galaxy Quest trebuie să se descurce.

    Regia: Dean Parisot
    28 2
    7.4
  • 10 Things I Hate About You (1999)

    10 lucruri pe care le urăsc la tine

    Conform tatălui lor, Bianca nu poate ieși din casă decât dacă este însoțită de sora ei, Kat. Bianca și colegii pun la cale planul îmblânzirii ei. Este nevoie de un băiat de care Kat să se îndrăgostească. Dar joaca lor este luată de Kat în serios.

    Regia: Gil Junger
    44 3
    7.3
  • Sgt. Bilko (1996)

    Sergentul Bilko

    In fiecare armata, exista cineva care rezolva orice si iese din orice situatie. Steve Martin este sergentul Bilko, cel care organizeaza pariuri, face contrabanda cu bautura, loterii ilegale, seri de ruleta si masaj... chiar in cadrul armatei.

    Regia: Jonathan Lynn
    31 1
    5.8