Filmele cu Dato Bakhtadze

  • Dato Bakhtadze

    Dato Bakhtadze

    57 de ani
    Data nașterii: 20.05.1966
    Locul nașterii: Tbilisi, Georgia SSR, USSR
  • Extraction 2 (2023)

    Operațiunea de recuperare 2

    După ce a scăpat ca prin urechile acului din evenimentele primului film, Rake se întoarce în rolul mercenarului australian care operează pe piața neagră. Îl așteaptă o nouă misiune periculoasă: să salveze familia unui gangster georgian nemilos...

    Regia: Sam Hargrave
    134 15
    7.0
  • Safe Corridor (2019)

    Povestea filmului se bazează pe evenimente reale, care au avut loc în timpul intervenției militare ruse în Georgia, în 2008. Shindisi e numele unui sat aflat aproape de Tbilisi. E locul unde forțele ruse au luat cu asalt armata georgiană, după ce...

    Regia: Dito Tsintsadze
    1 1
    7.3
  • The Darkest Hour (2011)

    Vremuri întunecate

    Cinci tineri nord-americani sosesc în capitala Rusiei pentru a petrece o vacanță de vis într-o metropolă despre care nu cunosc prea multe amănunte, dar se trezesc blocați într-un oraș invadat de o specie extraterestră malefică.

    Regia: Chris Gorak
    14 2
    4.9
  • Black Lightning (2009)

    Black Lightning: Fulgerul Negru

    Este vorba despre un tânăr care va încerca să aducă liniștea în orașul său cu ajutorul unei mașini pe care o va boteza Black Lightning.

    Regia: Dmitry Kiselev, Aleksandr Voytinskiy
    0 0
    5.7
  • Wanted (2008)

    Doritul

    Un tanar pe nume Wesley (James McAvoy) afla in urma asasinarii tatalui sau, ca acesta fusese liderul unei organizatii de asasini. Antrenat de Sloan (Morgan Freeman) si echipa lui, Wesley va incerca sa calce pe urmele tatalui sau.

    Regia: Timur Bekmambetov
    89 2
    6.7
  • Crash (2004)

    Povești din Los Angeles

    Un politist de culoare al carui frate e hot, un avocat a carui sotie il incrimineaza pentru lipsa actiunii, un politist veteran dispretuit de mai tanarul sau coleg sunt personajele acestei drame in care bataile inimii se masoara in focuri de arma.

    Regia: Paul Haggis
    Oscar-uri:
    42 3
    7.7