Filmele și serialele cu Dave Franco

  • Dave Franco

    Dave Franco

    38 de ani
    Data nașterii: 12.06.1985
    Locul nașterii: Palo Alto, California, USA
  • Day Shift (2022)

    Tura de zi

    Jamie Foxx interpretează rolul unui tată care muncește din greu și care pare că nu-și dorește nimic altceva decât să ofere o viață cât mai bună isteței sale fiice. Dar banala lui slujbă de om care curăță piscine ascunde de fapt adevărata sa sursă...

    Regia: J.J. Perry
    53 8
    6.1
  • 6 Underground (2019)

    6 din umbră

    Care este avantajul de a fi mort pentru toată lumea? Nu pentru că vrei să fugi de șef, de fost sau chiar pentru a șterge un cazier. Avantajul este... libertatea. Libertatea de a lupta împotriva nedreptății și răului care bântuie în lumea noastră.

    Regia: Michael Bay
    203 32
    6.1
  • 6 Balloons (2018)

    Regia: Marja-Lewis Ryan
    11 3
    5.9
  • The Little Hours (2017)

    Ore târzii

    Regia: Jeff Baena
    13 6
    5.8
  • The Disaster Artist (2017)

    Un artist numit dezastru

    James Franco ecranizează povestea reală și tragicomică din spatele lui Tommy Wiseau, un outsider al industriei cinematografice al cărui vis a fost dintotdeauna acela de a fi acceptat de industria hollywood-iană ca un veritabil realizator de film.

    Regia: James Franco
    47 15
    7.3
  • The Lego Ninjago Movie (2017)

    Lego Ninjago: Filmul

    Șase ninja tineri sunt însărcinați cu apărarea insulei lor natale. Noaptea sunt luptători înzestrați, au puteri deosebite, vehicule cool și se luptă cu numeroși inamici. Ziua, însă, sunt adolescenți obișnuiți care încearcă să facă față... liceului

    Regia: Bob Logan, Charlie Bean, Paul Fisher
    13 5
    6.0
  • Easy (2016)

    Această antologie eclectică, plină de staruri, urmărește diverse personaje din Chicago ce navighează prin labirintul cotidian al iubirii, sexului, tehnologiei și culturii.

    Scenariul: Joe Swanberg
    6 1
    6.9
  • Nerve (2016)

    Nerve: Adevăr sau provocare

    Frumoasa liceană Vee descoperă și prinde gustul unui joc online de adevăr și provocare. Problemele apar atunci când tânăra realizează că fiecare mișcare îi este dictată de o comunitate anonimă de "privitori".

    Regia: Ariel Schulman, Henry Joost
    39 4
    6.5
  • Neighbors 2: Sorority Rising (2016)

    Vecini de coșmar 2

    Mac și Kelly Radner urmează să devină părinți pentru a doua oară, așa că decid să se mute în suburbii. Dar, tocmai când credeau că s-au așezat și ei la casa lor, în liniște și în siguranță, descoperă că lângă ei se mută o asociație de studente

    Regia: Nicholas Stoller
    25 1
    5.7
  • Now You See Me 2 (2016)

    Now You See Me: Jaful Perfect 2

    Cei patru călăreți (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan) se întorc, din 17 iunie, in Now You See Me: Jaful Perfect 2 cu o aventură formidabilă, ridicând iluzionismul la un cu totul alt nivel care va cuprinde întreaga planetă.

    Regia: Jon M. Chu
    91 7
    6.4
  • Unfinished Business (2015)

    Afacere neterminată

    Un proprietar muncitor al unei afaceri mici și cei doi asociați ai săi călătoresc în Europa pentru a încheia cea mai importantă afacere din viața lor. Dar, ceea ce începe ca o călătorie de afaceri de rutină, o ia razna

    Regia: Ken Scott
    3 2
    5.4
  • Neighbors (2014)

    Vecini de coșmar

    Viaţa unui tip este dată peste cap atunci când, în casa de vizavi se mută sediul unei frăţii ai cărei membri sunt scăpaţi de sub control şi nu se dau înapoi de la nicio distracţie şi farsă.

    Regia: Nicholas Stoller
    25 1
    6.3
  • Now You See Me (2013)

    Jaful perfect

    Filmul Now You See Me spune povestea uneia dintre cele mai faimoase echipe de iluzioniști din lume. Membrii acesteia jefuiesc afaceriști corupți în timpul reprezentațiilor și își răsplătesc publicul cu banii furați.

    Regia: Louis Leterrier
    84 5
    7.2
  • Warm Bodies (2013)

    Iubitul meu e zombi

    În urma unei epidemii, aproape toți locuitorii planetei sunt transformați în zombi. Niciun loc nu mai e sigur, iar micul grup de supraviețuitori este nevoit să se ascundă și să caute noi metode de apărare în fața atacurilor imprevizibilelor creaturi.

    Regia: Jonathan Levine
    20 2
    6.8
  • 21 Jump Street (2012)

    O adresă de pomină

    Schmidt (Jonah Hill) și Jenko (Channing Tatum) au devenit prieteni în timpul cursurilor de la Academia de Poliție. Deși nu sunt cei mai buni, ei au șansa să avanseze acum că sunt repartizați în unitatea sub acoperire a poliției din Jump Street.

    Regia: Phil Lord, Christopher Miller
    42 1
    7.2