Filmele cu Dave Thomas

  • Dave Thomas

    Dave Thomas

    74 de ani
    Data nașterii: 20.05.1949
    Locul nașterii: St. Catharines, Ontario, Canada
  • Brother Bear 2 (2006)

    Fratele urs 2

    Kenai este în continuare urs, iar micul Koda e bucuros să constate că el și Kenai nu au nevoie decât unul de celalalt. Kenai, însă, visează la o tânără fată pe care a cunoscut-o și a salvat-o dintr-o situație periculoasă pe când el era foarte tânăr.

    Regia: Ben Gluck
    11 0
    6.1
  • Santa's Slay (2005)

    In ajunul Craciunului din 2005, Mos Craciun (Bill Goldberg) ajunge in Hell Township unde ucide toti localnicii. Adolescentul Nicholas Yuleson (Douglas Smith) afla ca bunicul sau (Robert Culp) este de fapt un inger care l-a batut pe fiul diavolului...

    Regia: David Steiman
    4 0
    5.3
  • Brother Bear (2003)

    Fratele urs

    Un tânăr vânător caută să se razbune pe un urs dar va fi el însuși transormat într-unul. Acum el trebuie să-și găsească drumul spre casă și spre a putea fi transformat din nou în om.

    Regia: Aaron Blaise, Robert Walker
    19 0
    6.9
  • Beethoven's 5th (2003)

    Beethoven 5

    Sara Newton si Beethoven îsi petrec vara cu unchiul Freddy. Simpaticul patruped stârneste însã o adevãratã febrã a vânãtorilor de comori dupã ce dezgroapã în mod accidental indiciul lipsã care conduce spre o comoarã ascunsã.

    Regia: Mark Griffiths
    4 0
    4.1
  • Cold Sweat (1993)

    Mark Cahill este un bun familist cu o sotie iubitoare si doi copii minunati. Acelasi Mark Cahill este, in acelasi timp, un asasin platit ce are acum pe urme o fosta victima...

    Regia: Gail Harvey
    4 0
    4.6