Filmele cu David Andriole

  • David Andriole

    David Andriole

    60 de ani
    Data nașterii: 16.03.1964
    Locul nașterii: U.S.A
  • The Hit List (2011)

    Lista

    Un bărbat se confesează unui străin pe care îl întâlnește la un bar, amețit fiind. Îi dă necunoscutului o listă cu cinci persoane pe care ar vrea să le vadă moarte. La puțin timp după această întâmplare, acele cinci persoane de pe listă sunt ucise.

    Regia: William Kaufman
    14 0
    5.3
  • Malone (2009)

    Detectivul Malone

    Un neo-noir în dulcele stil al filmelor anilor '40 în care un detectiv cu "investighează" ceva la solicitarea unei dame. Făcut în 2009 cu sprijinul tehnologiei actuale, Give 'em Hell nu este un remake propriu-zis ci un tribut adus poveștilor noir.

    Regia: Russell Mulcahy
    6 0
    5.8
  • Silent Venom (2009)

    Venin distrugător

    In jungla unei insule necunoscute si indepartate din Pacific traieste o specie noua de serpi mutanti. Dr. Andrea Swanson impreuna cu Jake, asistentul ei, au studiat indeaproape aceasta noua specie, in cadrul unui experiment militar strict secret.

    Regia: Fred Olen Ray
    1 0
    3.2
  • Shadow of Fear (2004)

    În umbra terorii

    Harrison French si sotia sa, Wynn, au o viata conjugala foarte linistita, pana in momentul in care un eveniment brutal pune capat armoniei din familia lor: Harrison este obligat sa ucida un om pentru a-si salva casnicia si chiar viata. Simtindu-se...

    Regia: Rich Cowan
    1 1
    5.0
  • Barb Wire (1996)

    Vânătoarea de recompense

    S.U.A., secolul XXI. Al Doilea Razboi Civil. Intreaga tara e in stare de urgenta. Fostul Congres american guverneaza acum prin metode fasciste. Mai exista un singur oras liber. Steel Harbour, sediul Rezistentei.

    Regia: David Hogan
    23 2
    3.5