Filmele cu David Belle

  • David Belle

    David Belle

    50 de ani
    Data nașterii: 29.04.1973
    Locul nașterii: Fecamp, France
  • Rogue City (2020)

    Orașul nelegiuiților

    Prins la mijloc între corupția din poliție și războiul dintre bandele din Marsilia, un polițist loial trebuie să-și protejeze brigada ocupându-se personal de problemă.

    Regia: Olivier Marchal
    39 8
    6.1
  • Brick Mansions (2014)

    Zonă de pericol

    Într-un Detroit distopic, case abadonate adăpostesc cei mai periculoși criminali. E cartierul cu case sociale locuite acum de cei mai răi, Brick Mansions. Incapabile să țină sub control violențele, autoritățile au închis cartierul cu un zid.

    Regia: Camille Delamarre
    26 3
    5.6
  • District 13: Ultimatum (2009)

    Suburbia 13: Ultimatum

    Districtul 13 este controlat de mai multe grupări care se luptă pentru supremație. Damien și Leito trebuie să readucă pacea în acest sector tulburat, înainte că serviciile secrete ale orașului să ia măsuri drastice pentru a rezolva problema.

    Regia: Patrick Alessandrin
    33 3
    6.5
  • Babylon A.D. (2008)

    Mercenarul Toorop acceptă o sarcină periculoasă: el trebuie să protejeze o femeie care trebuie să ajunga din Rusia în SUA. Bărbatul habar n-are că femeia ascunde în corp un organism necesar pentru împlinirea unor planuri nebunești ale unei secte.

    Regia: Mathieu Kassovitz
    61 6
    5.5
  • District B13 (2004)

    Suburbia 13

    Paris, 2013. Damien lucreaza in fortele de elita ale politiei. Ofiter al unei unitati speciale de interventie, maestru in arte martiale, el e expert in misunile de infiltrare si stie sa-si duca la bun sfarsit operatiunile prin actiuni precise.

    Regia: Pierre Morel
    35 0
    7.1