Filmele cu David Bradley

  • David Bradley

    David Bradley

    70 de ani
    Data nașterii: 02.10.1953
    Locul nașterii: Texas, USA
  • Cyborg Cop (1993)

    Politistul cibernetic I

    Cand o scrisoare mai mult decat ciudata de la fratele sau aflat in insulele Caraibe, la St. Keith ajunge in fata usii sale, Jack Ryan (Todd Jensen) isi da seama ca ceva nu e in regula.

    Regia: Sam Firstenberg
    4 0
    4.2
  • Cand fiica unui om de stiinta este rapita, American Ninja (David Bradley) incearca sa o gaseasca, dar de aceasta data face echipa cu un tanar pe care il antrenase sa devina un ninja.

    Regia: Bob Bralver
    8 0
    3.0
  • American Samurai (1992)

    Un samurai american

    Doi frati vitregi ajung la cutite dupa ce tatal lor daruise unuia dintre ei o sabie extrem de valoroasa. Iar rivalitatea dintre ei isi gaseste rezolvarea printr-o intalnire fata in fata, intr-o confruntare mortala, undeva in Orientul Mijlociu.

    Regia: Sam Firstenberg
    2 1
    4.9
  • American Ninja 4: The Annihilation (1990)

    American Ninja: Anihilarea

    Dupa ce un terorist arab si partenerul sau britanic construiesc o bomba cu care ameninta sa distruga New York-ul, Statele Unite trimit o echipa de luptatori de elita Delta Force pentru a inlatura pericolul care planeaza asupra metropolei americane.

    Regia: Cedric Sundstrom
    17 1
    3.9
  • American Ninja 3: Blood Hunt (1989)

    American Ninja 3

    Doi aparatori ai dreptatii, experti in karate, au de infruntat un terorist malefic, supranumit "Cobra". Acesta l-a contaminat pe unul dintre ei cu un virus mortal. Cei doi luptatori trebuie sa-l infrunte pe Cobra prin orice mijloace.

    Regia: Cedric Sundstrom
    15 0
    3.7