Filmele și serialele cu David Brown

  • David Brown

    David Brown

  • Orphan: First Kill (2022)

    Orfana: Îngerul morții

    După ce a evadat dintr-o unitate de psihiatrie din Estonia, Leena Klammer călătorește în America urmând-o pe Esther, fiica dispărută a unei familii bogate. Dar când masca începe să-i alunece, ea este pusă împotriva unei mame care își va proteja...

    Regia: William Brent Bell
    45 5
    5.9
  • The Grudge (2020)

    Blestemul

    Thriller-ul Blestemul explorează secretele dindărătul unui jurământ de răzbunare. Cumplitul blestem se revarsă peste un grup de victime aparent fără legătură între ele, izvorând dintr-o casă mistuită de flăcări şi întinzându-se pretutindeni.

    Regia: Nicolas Pesce
    38 10
    4.4
  • The Parts You Lose (2019)

    Părțile care se pierd

    Chinuit acasă și la școală, un băiat surd adăpostește un necunoscut într-o fermă abandonată și află curând că acesta este un evadat căutat de poliție.

    Regia: Christopher Cantwell
    10 1
    5.8
  • JT LeRoy (2018)

    Regia: Justin Kelly
    3 1
    5.5
  • I Still See Yo (2018)

    Blestemul celor rămași

    Un thriller supranatural captivant ce urmărește o lume post-apocaliptică în care cei morți coexistă cu cei vii, după ce un eveniment apocaliptic a omorât milioane de oameni.

    Regia: Scott Speer
    81 17
    5.8
  • Burden of Truth (2018)

    Povara adevărului

    Scenariul: Brad Simpson
    81 2
    7.3
  • The 19th Wife (2010)

    A 19-a soție

    Becky-Lyn, o membra a comunitatii mormone este acuzata de uciderea sotului ei. Queenie, o alta sotie, nu crede ca Becky-Lyn este in stare de o astfel de violenta si incearca cu disperare sa-i dovedeasca nevinovatia impreuna cu fiul acesteia, Jordan.

    Regia: Rod Holcomb
    0 0
    5.5
  • Downloading Nancy (2008)

    Moartea la un click distanță

    Cand Albert se intoarce de la lucru, gaseste un bilet de la sotia sa, Nancy, care-i spune ca a plecat in vizita la prieteni. Este o minciuna. Dupa o asteptare de cateva zile, Albert isi da seama ca sotia sa a disparut. Se pare ca Nancy si-a gasit...

    Regia: Johan Renck
    0 0
    5.7
  • Northern Lights (2008)

    Luminile Nordului

    Ofițerul Burke este numit șef al poliției dintr-un orășel din Alaska. Se află într-o stare de depresie prelungită cauzată de despărțirea de soție, care îl părăsește pentru un alt bărbat, și de șocul pierderii colegului și prietenului său Jack.

    Regia: Mike Robe
    8 1
    5.7
  • Nostradamus (2000)

    Michael Nostrand, detectiv la omucideri, si Lucy Hudson, clarvazatoare, cerceteaza a serie de crime ciudate. Faptasul pare a fi un asasin ce putea calatorii in timp, venea din secolul 15 cu scopul de a distruge pamantul.

    Regia: Tibor Takács
    1 0
    4.5