Filmele și serialele cu David Calder

  • David Calder

    David Calder

    77 de ani
    Data nașterii: 01.08.1946
    Locul nașterii: Portsmouth, Hampshire, England, UK
  • The Scandalous Lady W (2015)

    Controversata Lady W

    O dramă fascinantă din secolul 18 care detaliază viața scandaloasă a unei femei foarte bogate, Lady Seymour Worsley, care a îndrăznit să-și părăsească soțul și să fugă cu cel mai bun prieten al acestuia, căpitanul George Bisset.

    Regia: Sheree Folkson
    14 0
    6.5
  • Queen of the Desert (2015)

    Regina deșertului

    Filmul spune povestea lui Gertrude Bell, exploratoare, scriitoare, spion, arheolog și diplomat cu influență covârșitoare asupra Orientului Mijlociu de acum un veac, negociator între numeroasele triburi din Orientul mijlociu și puterea britanică.

    Regia: Werner Herzog
    35 1
    5.7
  • Houdini (2014)

    5 1
    7.3
  • Rush (2013)

    Rush: Rivalitate și adrenalină

    Acțiunea filmului are loc în epoca de aur a curselor Formula 1 și relatează povestea adevărată a doi dintre cei mai cunoscuți piloți din această competiție, rivali: James Hunt versus Niki Lauda, dar și lupta dintre echipele lor, McLaren și Ferrari.

    Regia: Ron Howard
    50 2
    8.1
  • United (2011)

    Povestea echipei de fotbal Manchester United a anilor '50 care s-a confruntat cu un dezastru. In rolul principal, legendarul jucator Bobby Charlton. El a supravituit dezastrului si in urmatorii ani va face istorie pentru echipa din Manchester.

    Regia: James Strong
    4 0
    7.3
  • Red Riding: The Year of Our Lord 1980 (2009)

    În căutarea asasinului: 1980

    Corupția din poliție interferează cu căutarea unui criminal în Yorkshire, Anglia. Filmul este bazat pe romanul lui David Peace "Nineteen Eighty".

    Regia: James Marsh
    3 1
    7.1
  • The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (2008)

    Mumia: Mormântul împăratului Dragon

    Primul imparat chinez, Qin Shi Huang, este cel cu care trebuie sa lupte Rick si fiul sau Alex in acest al doilea sequel al aventurilor arheologului. Dupa Al Doilea Razboi Mondial, cei doi sunt atrasi de mormintele interzise din China.

    Regia: Rob Cohen
    74 3
    5.2
  • Goya's Ghosts (2006)

    Fantomele lui Goya

    Pictorul Francisco Jose de Goya, barbat respectat si influent, intra in legatura cu Inchizitia spaniola dupa ce muza lui, Ines, este arestata de biserica sub acuzatia de erezie.

    Regia: Miloš Forman
    20 0
    6.9
  • Perfume: The Story of a Murderer (2006)

    Parfumul: Povestea unei crime

    Grenouille nu are altă pasiune decât pe cea a mirosurilor și fiecare secundă a vieții sale e călăuzită de simțul său hiperdezvoltat, datorită căruia devine creator de parfumuri. Numai că tânărul devine victima unei obsesii: crearea parfumului ideal.

    Regia: Tom Tykwer
    41 4
    7.5
  • Jason and the Argonauts (2000)

    În căutarea lânii de aur

    Legenda expeditiei condusa de Iason, pornit in cautarea Lanii de Aur, una dintre cele mai renumite legende din mitologia greaca.

    5 1
    5.9
  • Moonlighting (1982)

    Slujba secundară

    În anii '80, Nowak și alți trei polonezi hotărăsc să plece în Marea Britanie pentru a face bani. Nowak e singurul vorbește engleza. Așa află că în Polonia a fost declarată legea marțială. Temându-se de reacția colegilor, Nowak decide să nu le spună

    Regia: Jerzy Skolimowski
    5 0
    7.3