Filmele și serialele cu David Cubitt

  • David Cubitt

    David Cubitt

    59 de ani
    Data nașterii: 18.03.1965
    Locul nașterii: Ilford, Essex, England, UK
  • Allegiance (2024)

    Scenariul: Anar Ali
    20 3
    6.3
  • The Detail (2018)

    Detaliul

    Detaliul este un serial care urmărește viețile profesionale și personale complicate a trei femei ambițioase, care lucrează în Departamentul de Omucideri din cadrul Poliției Metropolitane.

    5 0
    5.9
  • Siren (2018)

    Sirena

    Serialul ne duce în Bristol Cove - un oraș de coastă cunoscut pentru legenda potrivit căreia aici au locuit sirene. Când sosirea unei fete misterioase dovedește că această legendă este adevărată, lupta dintre om și mare se dă pe viață și pe moarte.

    Scenariul: Eric Wald, Dean White
    354 24
    7.0
  • Shut In (2016)

    Intrusul

    O psiholoagă pentru copii duce o existență solitară într-un orășel izolat din Anglia. Prizonieră în propria casă din cauza unui viscol violent, va fi nevoită să facă orice îi stă în putință pentru a salva un băiat care ar dispărea pentru totdeauna

    Regia: Farren Blackburn
    14 4
    4.8
  • Snowmageddon (2011)

    Globul ucigaș

    Un glob de zăpadă vrăjit intră în viața unei familii. De câte ori cineva îl clatină, în lume se petrec lucruri cumplite.

    Regia: Sheldon Wilson
    2 0
    3.8
  • Bond of Silence (2010)

    Conspirația tăcerii

    Iertarea unei văduve. Remușcarea unui criminal. Bond of Silence este povestea adevărată a unei crime șocante și a uimitoarei legături care a avut loc între criminal și soția victimei.

    Regia: Peter Werner
    1 0
    6.0
  • Rapid Fire (2006)

    Foc sângeros

    Bazat pe intamplari reale, Rapid Fire spune povestea celei mai lungi si sangeroase lupte intre o banda si politie din istoria fortelor de ordine.

    Regia: Kari Skogland
    1 0
    5.1
  • 10.5: Apocalypse (2006)

    10.5 Apocalipsa

    Oraşul Seattle este distrus de un cutremur urmat de o serie de replici tot mai puternice. În acest moment există o singură cale de a împiedica Pământul să se rupă în două - "repararea" faliilor cu ajutorul unei explozii nucleare controlate.

    6 6
    4.4
  • Medium (2005)

    Mediumul

    Captivantul serial Medium este inspirat din viata lui Allison Dubois, interpretata de Patricia Arquette, mama a trei copii, care incearca sa inteleaga abilitatea sa de a comunica cu cei morti. Allison Dubois, mama a trei copii si sotie devotata,...

    Scenariul: Glenn Gordon Caron
    19 1
    7.1
  • Finding John Christmas (2003)

    In cautarea lui Mos Craciun

    Kathleen (Valerie Bertinelli) este sora medicala la camera de urgenta a unui spital care are probleme din cauza fondurilor insuficiente. Ea isi cauta fratele, un pompier erou, care a disparut in urma cu cativa ani intr-un mod misterios. Acesta...

    Regia: Andy Wolk
    3 0
    6.3
  • The Perfect Mother (1997)

    Mama perfectă

    Inspirat de o poveste adevărată, acest film prezintă iadul în care Eleni Podaras aruncă mariajul fiului ei, John, cu Kathryn. Geloasă și obsedată, această „soacră diabolică” pune la cale să-și ucidă nora.

    Regia: Peter Levin
    0 0
    6.1
  • K2 (1991)

    K2, muntele morții

    Doi prieteni, un avocat si un profesor, se aventureaza in escaladarea legendarului Munte Salbatic din nordul Pakistanului, fara sa isi dea seama ca supravietuirea depinde de singurul lucru pe care nu pot conta: loialitatea unuia fata de celalalt.

    Regia: Franc Roddam
    2 0
    6.2