Filmele și serialele cu David Hasselhoff

 • David Hasselhoff

  David Hasselhoff

  70 de ani
  Data nașterii: 17.07.1952
  Locul nașterii: Baltimore, Maryland, USA
 • Killing Hasselhoff (2017)

  Sa moara Hasselhoff!

  Regia: Darren Grant
  7 3
  4.5
 • Sharknado 3: Oh Hell No! (2015)

  Invazia rechinilor: Florida

  Aflați în concediul de vară pe litoralul statului Florida, Fin și April sunt martorii unei furtuni care se transformă într-o "sharknado" și devastează intreaga zonă. Tornada ia direcția Washington, iar rechinii încep să cadă din cer...

  Regia: Anthony C. Ferrante
  1 1
  4.0
 • Stretch (2014)

  Stretch este șofer de limuzină și are o lungă (și încercată) istorie cu lumea caselor de pariuri sportive. Tot ce-și dorește este să-și plătească datoriile și să se despartă o dată pentru totdeauna de tentațiile acestui hobby periculos.

  Regia: Joe Carnahan
  10 0
  6.5
 • Piranha 3DD (2012)

  După povestea de la Lacul Victoria, bancul de piranha se îndreaptă în amonte, în Big Wet, un parc acvatic. Deși au venit să scalde și să se distreze, personalul și turiștii primesc mai mult decât se așteptau când trebuie să înfrunte sângeroși pești.

  Regia: John Gulager
  7 1
  3.7
 • Hop (2011)

  Hop-Țop

  Șomerul Fred O'Hare îl calcă din greșeală cu mașina pe Iepurașul de Paști. Obligat să-l ia pe acesta acasă până se reface, Fred va avea de suportat cel mai incomod oaspete văzut pe fața pământului.

  Regia: Tim Hill
  5 0
  5.4
 • Anaconda 3: Offspring (2008)

  Anaconda 3

  Serpii anaconda uriasi s-au intors in aceasta continuare a terifiantei serii Anaconda, avandu-l pe David Hasselhoff in rolul unui mercenar necrutator, un ucigas de serpi.

  Regia: Don E. FauntLeRoy
  8 1
  2.7
 • Click (2006)

  Derulând prin viață

  Un arhitect obsedat de muncă (Sandler) găsește o telecomandă ce îi permite să parcurgă realitatea în ce sens vrea. Poate să retrăiască momente frumoase. Să repare greșeli. Numai că la un moment dat telecomanda o ia razna și nu mai ascultă de el

  Regia: Frank Coraci
  22 2
  6.4
 • The SpongeBob SquarePants Movie (2004)

  Burețelul Bob și Coroana Regelui Neptun

  În timpul unei lupte dintre Krusty Krab și Plankton, formula secretă dispare și întreg orășelul Bikini Bottom intră într-o apocalipsă teribilă. Localnicii înnebunesc și toți consideră că SpongeBob și Plankton au furat formula secretă.

  Regia: Stephen Hillenburg, Mark Osborne
  7 0
  7.1
 • Shaka Zulu: The Citadel (2001)

  Fortăreața Shaka Zulu

  Shaka, regele tribului Zulu, vrea sa obtina suprematia asupra tuturor triburilor din Africa. Alaturi de el lupta mai multi englezi, printre care si capitanul Farewell. Shaka este prins de adversarii sai si vandut ca sclav.

  Regia: Joshua Sinclair
  1 0
  5.1
 • Layover (2001)

  Escală fatală

  Captivat de munca, Dan, specialist in microelectronica si cu o viata reusita, e urmarit de gandul ca sotia il insala. Implicat fara voia sa intr-o crima si intr-o afacere cu diamante, sedus de o tanara senzuala, el ajunge sa descopere ca nici...

  Regia: Alan B. McElroy
  0 0
  4.7
 • In anul 2000, criminalii nu mai sunt arestati, ci inghetati iar armele sunt interzise cu desavarsire – inclusiv politiei. Asa ca uciderea primarului cu o arma este intr-adevar un caz de extrema urgenta. Proaspatul politist Shawn McCormick este...

  Regia: Alan J. Levi
  1 0
  4.6
 • Baywatch (1989)

  Baywatch - Salvamarii

  Scenariul: Michael Berk, Gregory J. Bonann, Douglas Schwartz
  0 0
  5.4
 • Knight Rider (1982)

  K.I.T.T.

  Un miliardar muribund salvează un polițist grav rănit în misiune. Polițistul Michael Long primește o nouă identitate, o față nouă și un nou țel: să lupte pentru dreptate și să aducă răufăcătorii în fața legii folosindu-se de super-mașina KITT.

  Scenariul: Glen A. Larson
  1 0
  6.9
 • Starcrash (1978)

  Cu universul aflat intr-o era a intunericului si cu Imparatul cel Bun amenintat cu distrugerea, un trio condus de cel mai bun pilot din galaxie, frumoasa si salbatica Stella Star, porneste intr-o batalie scanteietoare.

  Regia: Luigi Collo
  6 2
  3.9