Filmele cu David Hunt

  • David Hunt

    David Hunt

    70 de ani
    Data nașterii: 01.01.1954
    Locul nașterii: Covent Garden, London, England, UK
  • Moms' Night Out (2014)

    Seara mamelor

    Simțindu-se epuizată din cauza celor trei copii ai săi, Allyson decide împreună cu prietenele sale să petreacă o seară „ca între fete”. Cele trei așteaptă ca noaptea să se desfașoare cât timp soțul lui Allyson, Sean, are grijă de copii.

    Regia: Andrew Erwin, Jon Erwin
    0 0
    5.3
  • Liz & Dick (2012)

    Liz și Dick

    Lindsay Lohan o interpreteaza pe Elizabeth Taylor intr-o ecranizare ce face referire la perioada cand Elizabeth filma pentru Cleopatra, unde l-a cunoscut pe Richard Burton, ei devenind cel mai vanat cuplu al momentului.

    Regia: Lloyd Kramer
    0 0
    4.0
  • The Deal (2008)

    Iubire ca la Hollywood

    Ce se intampla cand un producator de film de la Hollywood isi da seama ca nu mai are nimic de pierdut? Iata-l pe Charlie Bems, un tip ale carui tendinte suicidare ii dau motivatia pentru a frauda un studio cu 100 de milioane de dolari.

    Regia: Steven Schachter
    9 0
    5.6
  • Jade (1995)

    Jocuri periculoase

    David Corelli (David Caruso), un procuror din San Francisco, se confrunta cu un posibil conflict de interese, cand afla ca fosta sa mare dragoste, Katrina Gavin (Linda Fiorentino), este suspectul nr. 1 in uciderea unui negustor de obiecte de arta.

    Regia: William Friedkin
    10 0
    5.3
  • The Dead Pool (1988)

    Bazinul morții

    Harry Callahan - cunoscut sub numele de inspector Dirty Harry - investighează un caz ciudat legat de pariuri. Regizorul de film Peter Swan (Liam Neeson) joacă un fel de joc - Dead Pool - cu echipa lui, în care fiecare alege o listă de 10...

    Regia: Buddy Van Horn
    43 0
    6.3