Filmele cu David Marshall Grant

  • David Marshall Grant

    David Marshall Grant

    68 de ani
    Data nașterii: 21.06.1955
    Locul nașterii: Westport, Connecticut, USA
  • The Devil Wears Prada (2006)

    Diavolul se îmbracă de la Prada

    Andrea este o tânără din provincie, proaspăt absolventă a uneia dintre marile universităţi de pe Coasta de Est, care obţine în chip nesperat slujba la care visează milioane de fete: asistentă a Mirandei Priestly, editoare de succes a revistei Runway.

    Regia: David Frankel
    54 2
    6.9
  • The Stepford Wives (2004)

    Neveste perfecte

    O privire subversivă şi comică către societatea de consum şi către perfecţionism aruncă filmul Neveste perfecte. El subliniază ce înseamnă să fii uman în antiteză cu o microsocietate perfectă localizată într-un orăşel idilic şi parcă pictat.

    Regia: Frank Oz
    12 2
    5.3
  • The Chamber (1996)

    Camera Morții

    Dupa ani de zile de detentie, un barbat asteapta in celula mortii sa fie executat. Un tanar avocat lupta sa obtina anularea sentintei, desi nu s-a indoit nici o clipa de vinovatia clientului sau. Dar intre avocat si client exista o legatura speciala.

    Regia: James Foley
    14 2
    6.0
  • Three Wishes (1995)

    Cele trei dorințe

    O dramă fantastică despre Jeanne Holman, o femeie a cărei viața se schimbă dramatic după ce îl accidentează pe Jack McCloud. Un bun prilej de a-l revedea pe regretatul actor Patrick Swayze.

    Regia: Martha Coolidge
    2 0
    6.1
  • And the Band Played On (1993)

    Plaga

    Inspirat dupa cartea omonima a celebrului scriitor Randy Shilts, filmul prezinta o interpretare stiintifica, politica si sociala a ceea ce au reprezentat primii 5 ani de la descoperirea maladiei secolului - SIDA - (perioada 1980-1985) pentru...

    Regia: Roger Spottiswoode
    7 0
    7.8
  • Forever Young (1992)

    Pururea tânăr

    In urma unui experiment, un pilot de incercare (Mel Gibson) se trezeste peste 50 de ani si constata ca timpul a stat in loc pentru el. Sau poate ca dragostea a stat in loc pentru el...

    Regia: Steve Miner
    38 2
    6.3
  • Air America (1990)

    Gene și Billy sunt o echipă de piloți ce efectuează transporturi ilegale. Gene e implacabil și e încântat de gloria pe care i-o aduce îndeletnicirea lui. Billy, în schimb, are o mulțime de întrebări legate de implicațiile morale ale misiunii sale.

    Regia: Roger Spottiswoode
    28 1
    5.8
  • Bat*21 (1988)

    Batalionul 21

    În timpul războiului din Vietnam, în 1972, un avion de observație american este lovit de vietnamezi. Singurul supraviețuitor, un experimentat militar - locotenent-colonelul Iceal Hambleton, se ascunde pe teritoriul inamicului. Pentru că acesta...

    Regia: Peter Markle
    20 0
    6.5
  • The Big Town (1987)

    Chicago blues

    Regia: Harold Becker, Ben Bolt
    0 0
    5.9