Filmele și serialele cu David Oyelowo

 • David Oyelowo

  David Oyelowo

  45 de ani
  Data nașterii: 01.04.1976
  Locul nașterii: Oxford, Oxfordshire, England, UK
 • Peter Rabbit 2: The Runaway (2021)

  Peter Iepurașul: Fugit de acasă

  Peter Rabbit este adaptarea pentru marele ecran a clasicei povești semnate de Beatrix Potter, despre un iepuraș rebel care încearcă să se strecoare în grădina unui fermier. Peter revine pe ecrane cu un nou capitol. Grădina a fost doar începutul.

  Regia: Will Gluck
  35 1
  6.2
 • Chaos Walking (2021)

  Haos Ambulant

  Todd trăiește pe o planetă cunoscută ca Noua Lume. Planeta ar putea fi o binecuvântare pentru omenire, dar locuitorii sunt loviți de Zgomot - un virus care provoacă halucinații izvorâte din propriile gânduri și îi face pe mulți să își piardă mințile.

  Regia: Doug Liman
  27 4
  5.7
 • The Water Man (2020)

  Având-o pe mama lui grav bolnavă, un băiețel pornește în căutarea unei creaturi mitice despre care se spune că are puteri vindecătoare.

  Regia: David Oyelowo
  18 3
  5.4
 • Come Away (2020)

  A fost odată...

  Înainte ca Alice să pornească către Țara Minunilor, și Peter sa devină Peter Pan, ei au împărțit același cămin, având părinți comuni.

  Regia: Brenda Chapman
  4 0
  5.8
 • The Midnight Sky (2020)

  Cerul de la miezul nopții

  Plasat într-o lume post-apocaliptică, The Midnight Sky urmărește aventurile lui Augustine, un om de știință din Arctica, și ale unui astronaut aflat la bordul navei spațiale Aether, care încearcă să revină pe Terra.

  Regia: George Clooney
  53 10
  5.6
 • Don't Let Go (2019)

  Ashley ii spune unchiului ei Jck, detectiv la omucideri, ca nu ii place de tatal ei, din cauza tulburarii bipolare si a consumului de droguri. La o zi dupa ce Jack poarta o discutie serioasa cu fratele lui, el primeste un apel de ajutor de la Ashley.

  Regia: Jacob Aaron Estes
  34 1
  6.4
 • Les Misérables (2018)

  Mizerabilii

  64 4
  7.8
 • Gringo (2018)

  Gringo: Amator în misiune

  Harold, un afacerist mediocru, ajunge la mila trădătorilor lui colegi de corporație, a unui traficant de droguri local și a unui mercenar cu conștiință. Intrat în rândul celor mai căutați criminali, Harold are nevoie de mult noroc.

  Regia: Nash Edgerton
  128 20
  6.1
 • The Cloverfield Paradox (2018)

  Paradoxul Cloverfield

  Omenirea este în pragul războiului. Orbitând deasupra Pământului, un grup de cercetători care încearcă să rezolve o criză a energiei se trezește față în față cu o realitate alternativă misterioasă și întunecată.

  Regia: Julius Onah
  130 19
  5.5
 • Dupa pierderea tragică a soției sale, un tânăr afroamerican călătorește în Maine pentru a căuta răspunsuri de la soacra lui înstrăinată, care la randul ei se confruntă cu sentimentul vinovatiei și cu durerea cauzata de moartea fiicei sale.

  Regia: Maris Curran
  1 0
  4.7
 • A United Kingdom (2016)

  Un regat unit

  Povestea adevărată a prințului Seretse Khama din Botswana și a lui Ruth Williams a căror relație interrasială a provocat probleme internaționale când cei doi s-au căsătorit la finalul anilor 1940.

  Regia: Amma Asante
  20 1
  6.9
 • Queen of Katwe (2016)

  Regina din Katwe

  Queen of Katwe, regizat de legendara Mira Nair, este povestea unei tinere a cărei viață se schimbă dramatic după ce ia contact cu șahul.

  Regia: Mira Nair
  22 1
  7.4
 • Nina (2016)

  Povestea regretatei Nina Simone, jazzistă și pianistă cu pregătire în muzica clasică, a ridicării ei la statutul de star și a relației furtunoase cu managerul ei, Clifton Henderson.

  Regia: Cynthia Mort
  2 0
  5.4
 • Captive (2015)

  Captiva

  O dramă inspirată de o poveste adevărată despre coliziunea spirituală dintre două suflete pierdute. Brian o atacă pe Ashley în propriul ei apartament și o ia prizonieră.

  Regia: Jerry Jameson
  2 0
  5.4
 • A Most Violent Year (2014)

  Un an foarte violent

  Evenimentele au loc în New York-ul anului 1981, cel mai violent din istoria metropolei, iar în centrul atenției se află o familie de imigranți ce întâmpină extraordinare obstacole în drumul lor spre o viață împlinită pe tărâm american

  Regia: J.C. Chandor
  14 2
  7.0