Filmele cu David Thornton

  • David Thornton

    David Thornton

    70 de ani
    Data nașterii: 12.06.1953
    Locul nașterii: Cheraw, South Carolina, USA
  • Regia: Nick Cassavetes
    40 7
    5.7
  • The Other Woman (2014)

    Cealaltă femeie

    După ce descoperă că iubitul ei este căsătorit, o femeie (Cameron Diaz) încearcă să își refacă viața distrusă. Dar, când o cunoaște întâmplător pe soția înșelată de acesta, își dă seama că are multe în comun cu ea. Cele două plănuiesc răzbunarea.

    Regia: Nick Cassavetes
    33 2
    6.0
  • Here and There (2009)

    Aici și acolo

    Disperat să producă în timp cât mai scurt o sumă cât mai mare de bani, Robert, un newyorkez cinic sfârșește în haotica Serbie, unde, în loc să găsească bani, își găsește sufletul...

    Regia: Darko Lungulov
    0 0
    6.3
  • Private Property (2005)

    Insula terorii

    Izolati pe Insula Terorii, patru oameni nimeresc intr-un joc mortal de-a soarecele si pisica atunci cand se lupta pe viata si pe moarte.

    Regia: Elizabeth Dimon
    1 0
    4.5
  • Swept Away (2002)

    Naufragiați

    O tanara foarte sofisticata esueaza pe o insula Mediteraneeana alaturi de un marinar. O romantica poveste de dragoste se infiripa intre aceste doua caractere diferite...

    Regia: Guy Ritchie
    12 2
    3.6
  • John Q (2002)

    Un tată ia ostatici pe toți membrii camerei de garda a spitalului. Si asta pentru ca polita de asigurare a lui nu acopera costurile operatiei de transplant de inima pentru fiul său. El ii va obliga astfel pe doctori sa efectueze transplantul.

    Regia: Nick Cassavetes
    28 0
    7.1
  • Hush (1998)

    Cântec de leagăn

    Helen a intalnit barbatul mult visat. Jackson are toate calitatile: e frumos, iubitor, provine dintr-o familie buna si il asteapta un viitor stralucit. Dar si pe Helen o asteapta o surpriza cand Jackson o duce acasa de Craciun..

    Regia: Jonathan Darby
    3 0
    5.4
  • The Last Days of Disco (1998)

    Ultimele zile disco

    Sex, droguri si... muzica disco. Acestea sunt coordonatele unui film taios care ii va face sa roseasca pe telespectatorii impatimiti de tabu-uri. Povestea se centreaza pe un grup de prieteni care frecventeaza o discoteca renumita din Manhattan-ul...

    Regia: Whit Stillman
    8 2
    6.7
  • High Art (1998)

    O tânără stagiară de la o mică companie de reviste se implică într-o relație cu o fotografă lesbiană dependentă de droguri, ambele căutând să se exploateze reciproc pentru carierele lor, în timp ce încet se îndrăgostesc una de cealaltă.

    Regia: Lisa Cholodenko
    1 1
    6.6
  • Home Alone 3 (1997)

    Singur acasă 3

    Patru spioni versati si hoti de tehnologie industriala de ultima ora, cu inalta calificare in bransa lor, Beaupre, Alice, Jernigan si Unger, fura un cip ultrasecret de la Air Force.

    Regia: Raja Gosnell
    66 1
    4.6