Filmele și serialele cu David Warner

 • David Warner

  David Warner

  81 de ani
  Data nașterii: 29.07.1941
  Locul nașterii: Manchester, England, UK
 • Black Death (2010)

  Aripa morții

  În perioada în care ciuma a lovit pentru prima oară, un călugăr este însărcinat să îl conducă pe Ulric și grupul său de mercenari în mijlocul unei mlaștini. Misiunea este aceea de a prinde și ucide un necromant care se dovedește a fi o tânără femeie

  Regia: Christopher Smith
  18 4
  6.4
 • Wallander (2008)

  Inspectorul Wallander

  Wallander este un serial de televiziune ce îl are în centrul acţiunii pe binecunoscutul detectiv Kurt Wallander, personaj carismatic al romanelor poliţiste ale autorului suedez Henning Mankell. Romanele sale au fost publicate şi traduse în...

  17 0
  7.8
 • Hogfather (2006)

  Legenda Moșului

  In Discoworld, noaptea de Ajun este de obicei prilej de bucurie. Este o seara in care copiii, nerabdatori sa vada ce cadouri au primit, nu-si pot ascunde curiozitatea. Dar, in acest an, sarbatorile nu par sa fie la fel ca altadata. Copiii incep sa...

  Regia: Vadim Jean
  7 0
  7.5
 • Ladies in Lavender (2004)

  Doamnele de la malul mării

  Surorile Widdingtone, Janet si Ursula stau linistite in casa lor de la tarmul marii. Aflandu-se la varsta a treia, nu pare sa li se mai poata intampla ceva care sa le schimbe vietile. Pana cand, intr-o zi gasesc pe tarm un tanar aproape mort.

  Regia: Charles Dance
  9 0
  7.0
 • Hornblower: Mutiny (2001)

  Hornblower - Răzmerița

  În timp ce locotenentul Hornblower învață pentru examenul de promovare, atenția îi este distrasă de probleme serioase de aprovizionare cu care se confruntă echipa sa.

  Regia: Andrew Grieve
  8 0
  8.2
 • Horatio Hornblower: Retribution (2001)

  Hornblower - Condamnarea

  În timp ce locotenentul Hornblower învață pentru examenul de promovare, atenția îi este distrasă de probleme serioase de aprovizionare cu care se confruntă echipa sa.

  Regia: Andrew Grieve
  8 0
  8.3
 • Planet of the Apes (2001)

  Planeta maimuțelor

  Apariţia neaşteptată pe planeta stăpânită de maimuţe a căpitanului Leo Davidson, străin de ordinea instaurată şi neafectat de aceasta, serveşte oamenilor înrobiţi de pe planetă drept catalizator pentru o schimbare socială.

  Regia: Tim Burton
  48 0
  5.7
 • Wing Commander (1999)

  Război interstelar

  La mijlocul secolului 27, Confederatia Pamanteasca este in razboi cu Imperiul Felinoid Kilrathi. Dupa ce distrug o baza de pe Pamant, Kilrathi sechestreaza o unitate NAVCOM ce detine coordonatele pentru o teleportare pe Pamant.

  Regia: Christopher Roberts
  16 1
  4.3
 • Titanic (1998)

  "Titanicul" lui James Cameron este o poveste de dragoste îmbinată cu scene de acțiune, care are loc în timpul primei călătorii a navei Titanic, mândria companiei White Star Line și cel mai mare obiect în mișcare care fusese vreodată construit.

  Regia: James Cameron
  Oscar-uri: x 11
  96 3
  7.8
 • Naked Souls (1996)

  Suflete dezgolite

  Mister, dragoste, momente de suspans si nu in ultimul rand personajul feminin interpretat de atragatoarea Pamela Anderson, sunt ingredientele unui film de exceptie pe care nu trebuie sa-l ratati. Apetisanta Pamela Anderson joaca aici rolul unei...

  Regia: Lyndon Chubbuck
  4 0
  3.3
 • Rasputin (1996)

  “Rasputin” este ecranizarea vietii uneia dintre cele mai controversate figuri ale istoriei. La inceputul secolului XX, un taran din Siberia, Rasputin (Alan Rickman), ajunge in capitala imperiului rus, unde resuseste sa patrunda in sanul familiei...

  Regia: Uli Edel
  5 1
  7.0
 • Beastmaster III: The Eye of Braxus (1996)

  Infruntarea regatelor magice

  Povestea aventurilor eroului barbar Dar, cel care intelege limba animalelor. Inainte sa moara, tatal acestuia i-a daruit regelui Tal, fratele mai mic al lui Dar, o amuleta cu proprietati magice.

  Regia: Gabrielle Beaumont
  0 0
  4.0
 • Zoya (1995)

  Pe Zoya, Revolutia din 1917 o silește să ia viața de la capăt. Sunt prezentate încercările ei de a-și găsi fericirea într-o lume căreia nu îi aparține. La Paris sau New York, rusoaica ajunge pe culmile succesului, dar gândul o duce înapoi la Moscova.

  Regia: Richard A. Colla
  1 0
  6.6
 • In the Mouth of Madness (1995)

  Creatorii de coșmaruri

  Disparitia misterioasa a unui apreciat autor de best-seller-uri horror pe nume Sutter Cane, chiar in ajunul datei de predare a ultimei sale carti, ii pune pe toti pe jar, incepand de la Jackson Harglow, seful editurii, si terminand cu cititorii.

  Regia: John Carpenter
  14 1
  7.2