Filmele și serialele cu Dax Shepard

  • Dax Shepard

    Dax Shepard

    49 de ani
    Data nașterii: 02.01.1975
    Locul nașterii: Milford, Michigan, USA
  • Scenariul: Lake Bell, Elizabeth Meriwether
    2 0
    6.9
  • Buddy Games (2019)

    După ce șase prieteni de-o viață se ceartă și nu se mai văd timp de cinci ani, Bob (Duhamel), cunoscut și ca „The Bobfather”, își reunește prietenii pentru The Buddy Games, o competiție nebunească de provocări fizice și mintale absurde.

    Regia: Josh Duhamel
    7 0
    4.8
  • The Final Table (2018)

    Toată lumea la masă!

    0 0
    7.6
  • CHIPS (2017)

    CHIPs: Polițiști de belea

    Dax Shepard și Michael Peña aduc acțiunea și comedia laolaltă în filmul "CHIPs: Polițiști de belea". Producția Warner Bros. Pictures este scrisă și regizată de Shepard care s-a inspirat din popularul serial cu același nume, difuzat la TV în anii '70.

    Regia: Dax Shepard
    193 14
    6.0
  • The Ranch (2016)

    Ferma

    Scenariul: Don Reo, Jim Patterson
    20 2
    7.5
  • This Is Where I Leave Yo (2014)

    O săptămână nebună

    Tocmai când își descoperă soția în pat cu șeful lui și credea că nimic rău nu i s-ar mai putea întâmpla, Judd află că i-a murit tatăl. Înmormântarea îi reunește pe cei trei frați: Judd, afemeiatul Philip și seriosul Paul, dar și pe Wendy (Tina Fey).

    Regia: Shawn Levy
    15 2
    6.6
  • The Judge (2014)

    Judecătorul

    Avocatul Hank Palmer se întoarce în casa părintească, acolo unde înstrăinatul lui tată, judecător în acest oraș, este suspectat de crimă. El este decis să descopere adevărul și începe să se reconecteze cu familia pe care o lăsase în urmă.

    Regia: David Dobkin
    29 3
    7.4
  • Hit and Run (2012)

    Lovește și fugi

    Un șofer care fusese implicat în jafuri fuge din programul de protecție a martorilor pentru a o duce pe iubita lui (Kristen Bell) la Los Angeles, unde aceasta nu trebuie să piardă slujba la care visase toată viața.

    Regia: Dax Shepard, David Palmer
    17 3
    6.1
  • The Freebie (2010)

    Regia: Katie Aselton
    0 0
    5.1
  • Parenthood (2010)

    Paternitate

    Fiecare episod de câte o oră urmărește trei generații din familia Braverman, redând într-o notă afectuoasă bucuriile și necazurile vieții de părinte, dar și problemele cu care se confruntă orice copil din epoca posttehnologică.

    Scenariul: Jason Katims
    9 0
    8.3
  • When in Rome (2010)

    Amor la Roma

    Când sora ei o anunță că se mărită cu un italian, Beth este sceptică, dar lasă totul la o parte și pleacă la Roma. De fapt, Beth abia aștepta să părăsească New Yorkul, fiind dezamăgită de ce a avut parte până acum din punct de vedere sentimental.

    Regia: Mark Steven Johnson
    14 2
    5.5
  • Smother (2008)

    Scăpați-mă de mama!

    Ce-ai face daca mama ta s-ar muta la tine acasa si nu ar mai vrea sa plece? Cand Noah, un psiholog de 29 de ani, este concediat, crede ca nimic nu poate fi mai rau. Dar cand ajunge acasa, descopera ca locuinta lui s-a transformat in casa de nebuni.

    Regia: Vince Di Meglio
    1 0
    4.6
  • Baby Mama (2008)

    Mamă surogat

    Talente comice extraordinare intră în coliziune în această comedie hilară a polilor opuşi. Kate Holbrook (Tina Fey - 30 Rock) este o directoare de companie, femeie singură şi conservatoare, care toată viaţa şi-a pus cariera pe primul loc.

    Regia: Michael McCullers
    6 0
    6.0
  • Let's Go to Prison (2006)

    Să mergem la pușcărie

    Criminalul de cariera si in acelasi timp ratatul John Lyshitski a gasit o modalitate de a se razbuna pe judecatorul care l-a trimis in inchisoare: sa aiba grija ca nesuferitul sau fiu, Nelson Biederman IV, sa traiasca ceva timp in inchisoare.

    Regia: Bob Odenkirk
    8 0
    5.9
  • Employee of the Month (2006)

    Angajatul lunii

    Toti angajatii unui supermarket se chinuie sa obtina titlul de "Angajatul lunii". Zack si Vince intra intr-o competitie acerba in momentul in care frumoasa supermarketului, Amy, anunta ca va iesi la o cina romantica impreuna cu castigatorul.

    Regia: Greg Coolidge
    5 0
    5.5