Filmele cu Dean O'Gorman

  • Dean O'Gorman

    Dean O'Gorman

    47 de ani
    Data nașterii: 01.12.1976
    Locul nașterii: Auckland, New Zealand
  • The Hobbit: The Battle of the Five Armies (2014)

    Hobbitul: Bătălia celor cinci oștiri

    Bilbo, Thorin și gnomii au reușit să-l stârnească pe Smaug din bârlogul său din Erebor, dar vor reuși ei să-l învingă pe dragon? Și, în caz de izbândă, vor putea să înfrunte crunta amenințare descoperită de vrăjitorul Gandalf în Dol Guldur?

    Regia: Peter Jackson
    194 2
    7.4
  • The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

    Hobbitul: Dezolarea lui Smaug

    Aventurile lui Bilbo Baggins pe parcursul călătoriei alături de vrăjitorul Gandalf și cei 13 pitici, conduși de Thorin Oakenshield, în misiunea lor de a pune din nou stăpânire pe Regatul Pierdut, Erebor.

    Regia: Peter Jackson
    182 2
    7.8
  • The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

    Hobbitul: O călătorie neașteptată

    Aventura urmărește călătoria personajului principal Bilbo Baggins, care ia parte la o expediție de proporții epice, pentru a redobândi de la fiorosul dragon Smaug regatul pierdut al gnomilor, Erebor.

    Regia: Peter Jackson
    169 2
    7.8
  • La 8 ani dupa disparitia surorii lui, Amy, timp in care fiecare noapte i-a fost bantuita de cosmaruri, Ryan se hotaraste sa porneasca in cautarea adevarului. Punctul de plecare este undeva intre fantastic si realitate: cu putin timp inaintea...

    Regia: John Stecenko
    0 0
    2.7
  • Snakeskin (2001)

    Piele de sarpe

    Alice are o viata linistita si sigura, dar isi doreste o vita plina de aventuri. Craig-Johnny, cel mai bun prieten al ei, este indragostit de ea. Impreuna strabat drumurile, iau autostopisti si cauta aventura suprema. Intr-una din zile il iau in...

    Regia: Gillian Ashurst
    0 0
    5.3