Filmele și serialele cu Dean Stockwell

  • Dean Stockwell

    Dean Stockwell

    Data nașterii: 05.03.1936
    Decedat: 07.11.2021 (85 de ani)
  • Persecuted (2014)

    Regia: Daniel Lusko
    2 0
    3.5
  • Battlestar Galactica: The Plan (2009)

    Battlestar Galactica: Planul

    Regia: Edward James Olmos
    24 5
    6.9
  • Regia: Leigh Scott
    0 0
    3.6
  • The Deal (2007)

    Intelegerea

    Penelope Ann Miller (The Messengers, Carlito's Way) joaca în acest thriller de actiune fascinant, în rolul unei femei disperate sa primeasca niste raspunsuri dupa ce îsi pierde copilul si sotul într-o explozie.

    Regia: Bryan Goeres
    0 0
    4.5
  • Buffalo Soldiers (2001)

    Bișnițari în uniformă

    Un soldat detașat în cadrul bazei militare din Berlin, însărcinat cu aprovizionarea bazei, ajunge, chiar înainte de căderea zidului în 1989, să construiască  o adevărată piață neagră, pe care o aproviziona din plin cu droguri și cu arme. 

    Regia: Gregor Jordan
    10 2
    6.7
  • Batman Beyond: Return of the Joker (2000)

    Batman: Întoarcerea lui Joker

    Terry McGinnis a preluat de la Bruce Wayne, care îmbătrânește, responsabilitățile lui Batman, care trebuie să continue lupta împotriva infracțiunilor.

    Regia: Curt Geda
    5 0
    7.7
  • Un documentar ce prezinta cu profunzime subiecte gasite in dosarele guvernamentale recent de-clasificate.

    0 0
    8.5
  • McHale's Navy (1997)

    Un echipaj trăsnit

    Cel mai tacanit echipaj din Marina Statelor Unite revine in aceasta comedie spumoasa cu Tom Arnold in rol principal. Acesta este locotenent comandorul in rezerva Quinton McHale care isi traieste linistit batranetile la bordul unui vechi cuirasat...

    Regia: Bryan Spicer
    6 1
    4.5
  • The Rainmaker (1997)

    Omul care aduce ploaia

    Rudy Baylor, proaspăt absolvent al facultăţii de drept, acceptă să-i reprezinte într-un proces pe părinţii unui tânăr de 22 de ani, condamnat să moară deoarece asigurările refuză să-i plătească tratamentul medical costisitor.

    Regia: Francis Ford Coppola
    22 0
    7.2
  • Air Force One (1997)

    Forța Aeriană Unu

    Harrison Ford în rolul lui James Marshall, un veteran al razboiului din Vietnam, ajuns presedintele SUA. In timpul unei vizite in fosta Uniune Sovietica, Marshall ii infiereaza, intr-un discurs fara precedent, pe teroristii din fostul bloc comunist.

    Regia: Wolfgang Petersen
    53 1
    6.5
  • Mr. Wrong (1996)

    Perechea nepotrivita

    Dupa nunta surorii sale, Martha Alston este presata de familie sa faca si ea pasul cel mare. Doar ca ea nu are cu cine sa se marite... Fiind singura in ziua Sfantului Valentin, intra intr-un bar si hotaraste sa bea pana uita cat de deprimata este....

    Regia: Nick Castle
    2 0
    3.8
  • Naked Souls (1996)

    Suflete dezgolite

    Mister, dragoste, momente de suspans si nu in ultimul rand personajul feminin interpretat de atragatoarea Pamela Anderson, sunt ingredientele unui film de exceptie pe care nu trebuie sa-l ratati. Apetisanta Pamela Anderson joaca aici rolul unei...

    Regia: Lyndon Chubbuck
    5 0
    3.3
  • The Langoliers (1995)

    Noaptea creaturilor

    O fata nevazatoare, un profesor, un muncitor, un muzician, un scriitor, un om de afaceri, un englez misterios si un psihopat, se afla toti in acelasi avion, in drum spre Boston. Dupa ce nava trece printr-un gol de aer, ei isi dau seama ca toti...

    15 0
    6.1
  • Chasers (1994)

    Supraveghetorii

    Trebuia sa fie o misiune de rutina: transferarea unui prizonier de la o inchisoare la alta. Dar detinutul nu era unul obisnuit... Detinutul este o femeie... Si nu orice femeie, ci voluptoasa Toni Johnson (Erika Eleniak).

    Regia: Dennis Hopper
    18 0
    5.2
  • The Player (1992)

    Jucătorul

    "The Player ne arata goana dupa bani sI degradarea sinelui si ne lasa sa ne imaginam ca filmele bune sunt rezultatul unei alchimii misterioase." - Henry Cheeham -1992 (Sight and Sound).

    Regia: Robert Altman
    22 1
    7.5