Filmele și serialele cu Dean Winters

 • Dean Winters

  Dean Winters

  57 de ani
  Data nașterii: 20.07.1964
  Locul nașterii: New York City, New York, USA
 • Palmer (2021)

  Regia: Fisher Stevens
  51 2
  7.3
 • Lost Girls (2020)

  Fete dispărute

  Când fiica lui Mari dispare, lipsa de inițiativă a poliției o determină să înceapă propria investigație, care o duce în comunitatea închisă din Long Island, unde Shannan a fost văzută pentru ultima oară.

  Regia: Liz Garbus
  24 2
  6.1
 • Wayne (2019)

  Scenariul: Shawn Simmons
  14 2
  8.4
 • Rough Night (2017)

  O noapte nebună, nebună

  O gașcă de prietene se reunesc în Miami după zece ani de la absolvirea colegiului, hotărâte să marcheze momentul cu o distracție de pomină. Și iese mai de pomină decât se așteptau!

  Regia: Lucia Aniello
  87 25
  5.2
 • Divorce (2016)

  Divorț

  Sarah Jessica Parker o interpretează pe Frances, o femeie care dorește să-și reevalueze viața și căsnicia. Ea descoperă că nu este atât de ușor pe cât credea să o ia de la început.

  Scenariul: Sharon Horgan
  9 1
  6.8
 • John Wick (2014)

  John Wick este o poveste de răzbunare şi pocăinţă care are loc într-un New York strălucitor, dar imaginar, avându-l în rolul principal pe Keanu Reeves, laureat al World Stunt Award (premiul internaţional pentru cel mai bun cascador).

  Regia: David Leitch, Chad Stahelski
  205 5
  7.4
 • Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008)

  Terminatorul: Cronicile lui Sarah Connor

  Acțiunea serialului este plasată în continuarea întâmplărilor din Terminatorul 2: Ziua judecății și transformă personajul feminin al seriei, Sarah Connor, într-un nou erou principal. Dacă la sfârșitul ultimei sale aventuri pe marele ecran, Sarah...

  Scenariul: Josh Friedman
  14 0
  7.7
 • P.S. I Love You (2007)

  P.S. Te iubesc

  O tanara vaduva descopera ca raposatul ei sot i-a lasat o lista de zece mesaje care ii sunt livrate anonim si sunt menite sa-i usureze trecerea peste perioada de doliu. Cu ajutorul lor, va invata ca nu totul este pierdut si ca viitorul nu este negru.

  Regia: Richard LaGravenese
  23 2
  7.0
 • Strip Search (2004)

  Perchezitia

  “Strip Search” impleteste cateva povesti paralele care examineaza problema libertatii personale versus securitatea nationala, devenita foarte actuala dupa 11 septembrie. Principalele doua intrigi implica o americana detinuta in China si un arab...

  Regia: Sidney Lumet
  2 0
  6.3
 • Hellraiser: Hellseeker (2002)

  Hellraiser 6

  Malefic. Ucigas. Nemuritor. Al saselea capitol al celei mai terifiante serii horror! Pinhead revine in Hellraiser – partea a 6-a, un nou capitol infricosator din electrizanta serie Hellraiser creata de maestrul horror Clive Barker! Atunci cand...

  Regia: Rick Bota
  5 1
  5.0
 • Undercover Angel (1999)

  Inger sub acoperire

  Harrison Tyler este surprins intr-o buna zi de o intamplare pe care nu ar fi imaginat-o nici in scenariile stiintifico-fantastice pe care le scrie: fosta lui iubita ii face o vizita si-l roaga sa aiba grija de fiica ei, Jenny, timp de o luna.

  Regia: Bryan Michael Stoller
  0 0
  6.5
 • Oz (1999)

  OZ - Închisoarea Federală

  Oz este o inchisoare federala de maxima securitate care gazduieste o variata categorie de infractori. In cadrul acestei inchisori exista o incinta, denumita Emerald City in care prizonierii, condamnati pentru cele mai diverse delicte, sunt...

  Scenariul: Tom Fontana
  25 0
  8.7