Filmele și serialele cu Dean Winters

  • Dean Winters

    Dean Winters

    59 de ani
    Data nașterii: 20.07.1964
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • The Out-Laws (2023)

    Niște bandiți de socri

    Când banca pe care Owen o conduce este jefuită cu doar câteva zile înaintea nunții sale, toate dovezile sugerează un lucru incredibil: făptașii sunt viitorii săi socri.

    Regia: Tyler Spindel
    49 6
    5.4
  • Palmer (2021)

    Regia: Fisher Stevens
    57 3
    7.3
  • Lost Girls (2020)

    Fete dispărute

    Când fiica lui Mari dispare, lipsa de inițiativă a poliției o determină să înceapă propria investigație, care o duce în comunitatea închisă din Long Island, unde Shannan a fost văzută pentru ultima oară.

    Regia: Liz Garbus
    26 3
    6.2
  • Wayne (2019)

    Scenariul: Shawn Simmons
    18 3
    8.3
  • Rough Night (2017)

    O noapte nebună, nebună

    O gașcă de prietene se reunesc în Miami după zece ani de la absolvirea colegiului, hotărâte să marcheze momentul cu o distracție de pomină. Și iese mai de pomină decât se așteptau!

    Regia: Lucia Aniello
    91 25
    5.2
  • Divorce (2016)

    Divorț

    Sarah Jessica Parker o interpretează pe Frances, o femeie care dorește să-și reevalueze viața și căsnicia. Ea descoperă că nu este atât de ușor pe cât credea să o ia de la început.

    Scenariul: Sharon Horgan
    10 1
    6.8
  • John Wick (2014)

    John Wick este o poveste de răzbunare și pocăință care are loc într-un New York strălucitor, dar imaginar, avându-l în rolul principal pe Keanu Reeves, laureat al World Stunt Award (premiul internațional pentru cel mai bun cascador).

    Regia: David Leitch, Chad Stahelski
    265 8
    7.4
  • Splinterheads (2009)

    Viaţa e plină de atracţii...

    Regia: Brant Sersen
    1 0
    5.8
  • Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008)

    Terminatorul: Cronicile lui Sarah Connor

    Acțiunea serialului este plasată în continuarea întâmplărilor din Terminatorul 2: Ziua judecății și transformă personajul feminin al seriei, Sarah Connor, într-un nou erou principal. Dacă la sfârșitul ultimei sale aventuri pe marele ecran, Sarah...

    Scenariul: Josh Friedman
    21 0
    7.6
  • P.S. I Love You (2007)

    P.S. Te iubesc

    O tanara vaduva descopera ca raposatul ei sot i-a lasat o lista de zece mesaje care ii sunt livrate anonim si sunt menite sa-i usureze trecerea peste perioada de doliu. Cu ajutorul lor, va invata ca nu totul este pierdut si ca viitorul nu este negru.

    Regia: Richard LaGravenese
    31 3
    7.0
  • Strip Search (2004)

    Percheziția

    “Strip Search” impleteste cateva povesti paralele care examineaza problema libertatii personale versus securitatea nationala, devenita foarte actuala dupa 11 septembrie. Principalele doua intrigi implica o americana detinuta in China si un arab...

    Regia: Sidney Lumet
    3 0
    6.2
  • Malefic. Ucigas. Nemuritor. Al saselea capitol al celei mai terifiante serii horror! Pinhead revine in Hellraiser – partea a 6-a, un nou capitol infricosator din electrizanta serie Hellraiser creata de maestrul horror Clive Barker! Atunci cand...

    Regia: Rick Bota
    7 1
    4.9
  • Undercover Angel (1999)

    Inger sub acoperire

    Harrison Tyler este surprins intr-o buna zi de o intamplare pe care nu ar fi imaginat-o nici in scenariile stiintifico-fantastice pe care le scrie: fosta lui iubita ii face o vizita si-l roaga sa aiba grija de fiica ei, Jenny, timp de o luna.

    Regia: Bryan Michael Stoller
    2 4
    6.5
  • Oz (1999)

    OZ - Închisoarea Federală

    Oz este o inchisoare federala de maxima securitate care gazduieste o variata categorie de infractori. In cadrul acestei inchisori exista o incinta, denumita Emerald City in care prizonierii, condamnati pentru cele mai diverse delicte, sunt...

    Scenariul: Tom Fontana
    27 0
    8.7