Filmele cu Deepti Naval

  • Deepti Naval

    Deepti Naval

    72 de ani
    Data nașterii: 03.02.1952
    Locul nașterii: Amritsar, Punjab, India
  • Tevar (2015)

    Încruntat

    Pintoo o salvează pe Radhika de Gajendar Singh. Gajendar Singh este un lider al facțiunilor periculoase, care este îndrăgostit de Radhika și vrea să o ia de sotie impotriva vointei ei. Pintoo o aduce pe Radhika în casa sa...

    Regia: Amit Sharma
    2 0
    4.2
  • Nh10 (2015)

    Cursă periculoasă

    În drum spre o escapada de weekend, un cuplu căsătorit își găsește vacanța de vis transformată într-un coșmar atunci când se intersectează cu o bandă periculoasă.

    Regia: Navdeep Singh
    7 0
    7.2
  • Bang Bang (2014)

    pac pac

    Celibatara, frumoasa Harleen decide sa se inscrie pe un site de intalniri online in speranta ca va reusi in cele din urma sa isi gaseasca sufletul pereche. Rajveer Nanda este cel care ii raspunde la anunt. Din pacate, Rajveer este un hot.

    Regia: Siddharth Anand
    9 0
    5.6
  • Life is Precious (2011)

    Viața nu îți oferă a doua șansă

    Viitorul mire, Kabir decide să se întâlnească cu cei mai buni prieteni ai săi, Arjun și Imraan, alături de care pornește într-o excursie. Cei trei o vor întâlni pe frumoasa Laila, a cărei apariție va schimba radical cursul călătoriei lor.

    Regia: Zoya Akhtar
    2 1
    8.2
  • Shakthi: The Power (2002)

    Forța disperării

    Un cuplu de origine indiană, stabilit în Canada, călătorește în India împreună cu copilul lor. Shekhar este îngrijorat pentru părinții săi, implicați într-un conflict vechi între două familii, și speră să pună capăt războiului dintre acestea.

    Regia: Krishna Vamsi
    1 0
    6.1
  • Guddu (1995)

    Dragoste cu obstacole

    Vikram Bahadur este un avocat fara credinta in Dumnezeu, dar cu incredere in stiinta. Pe de alta parte, sotia lui este o ortodoxa tipica, a carei opinie este ca, daca esti devotat credintei, Atotputernicul te va ajuta sa-ti rezolvi problemele.

    Regia: Prem Lalwani
    1 0
    4.1