Filmele cu Demi Lovato

  • Demi Lovato

    Demi Lovato

    31 de ani
    Data nașterii: 20.08.1992
    Locul nașterii: Albuquerque, New Mexico, USA
  • Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga (2020)

    Concursul Muzical Eurovision: Povestea trupei Fire Saga

    Doi cântăreți de provincie își urmează visul de a ajunge staruri pop la un concurs muzical internațional. Miza, intrigile rivalilor și incidentele le vor pune la grea încercare legătura.

    Regia: David Dobkin
    11 1
    6.5
  • Charming (2018)

    Prințul fermecător

    Trei prințese de poveste descoperă că sunt logodite cu același prinț fermecător. Animația 3D Charming reunește voci celebre precum cea a lui Demi Lovato, Avril Lavigne, Ashley Tisdale sau Sia.

    Regia: Ross Venokur
    35 2
    5.6
  • Smurfs: The Lost Village (2017)

    Ștrumpfii: Satul pierdut

    În această nouă reinterpretare a poveștii Ștrumfilor, o hartă misterioasă îi provoacă pe Smurfette, Brainy, Clumsy și Hefty să pornească într-o aventură prin Pădurea Fermecată. Cei patru vor face cea mai importantă descoperire din istoria ștrumfilor.

    Regia: Kelly Asbury
    64 9
    6.0
  • Camp Rock 2: The Final Jam (2010)

    Camp Rock 2: Competiția finală

    Mithchee Torres se întoarce la Camp Rock, de data asta alături de verișoara ei. Connect 3 stabilește că tema taberei va fi înregistrarea. Cei prezenți trebuie să-și compună cântecele și cei mai buni vor primi o înregistrare profesionistă a pieselor.

    Regia: Paul Hoen
    2 0
    5.2
  • Jonas Brothers: The 3D Concert Experience (2009)

    Frații Jonas în concert

    Un concert video produs pentru redare 3D, despre turneul "Burning Up", din 2008, al Jonas Brothers, dar si filmari inglobate intr-un mini-documentar despre viata celor trei frati.

    Regia: Bruce Hendricks
    0 0
    1.6
  • Princess Protection Program (2009)

    Programul de protecție al prințeselor

    După ce o țărișoară pașnică e invadată de o putere dictatorială, o prințesă e luată în custodie de Programul de Protecție a Prințesei. Plasată într-o zonă rurală din Louisiana, tânăra e forțată să învețe dedesubturile vieții de adolescent obișnuit.

    Regia: Allison Liddi-Brown
    8 0
    5.6
  • Camp Rock (2008)

    Tabăra de rock

    Mitchie vrea să devină cântăreață pop. Ea si-ar dori sa mearga intr-o tabără de rock, dar familia ei nu își permite, așa că mama ei se angajează la tabără ca bucătar, iar Mitchie poate participa la cursuri cu condiția să o ajute în bucatarie.

    Regia: Matthew Diamond
    4 1
    5.2