Filmele și serialele cu Demián Bichir

  • The Heat (2013)

    Captură la dublu

    Shannon, polițista cu gura spurcată căreia îi sare atât de repede țandăra încât nimeni nu vrea să fie partenerul ei pe teren, este nevoită să facă echipă cu sofisticata și aroganta agentă FBI Sarah, pentru a prinde un periculos traficant de droguri.

    Regia: Paul Feig
    32 1
    6.6
  • The Bridge (2013)

    Podul

    Doi detectivi, o americanca si un mexican, sunt nevoiti sa colaboreze pentru a reusi sa captureze un criminal in serie care actioneaza atat in SUA cat si in Mexic.

    Scenariul: Meredith Stiehm, Björn Stein, Elwood Reid
    8 2
    7.6
  • A Better Life (2011)

    O viață mai bună

    Dupa ce camioneta abia cumparata cu bani imprumutati ii este furata, mexicanul Carlos, emigrant ilegal in SUA, nu poate raporta furtul la politie, asa ca va incerca, impreuna cu fiul sau, sa o recupereze.

    Regia: Chris Weitz
    7 0
    7.2
  • Che: Part Two (2008)

    Che: Part Two prezintă senzaționala sosire a lui Che Guevara la New York în 1964 pentru a vorbi în fața Națiunilor Unite și continuă, conform descrierii, până la asasinarea sa în jungla boliviană.

    Regia: Steven Soderbergh
    14 0
    6.9
  • Che: Part One (2008)

    Che

    Prima parte din povestea lui Soderbergh (prezentă la Cannes în 2008 cu numele Che - The Argentine) începe cu evenimentele în care Che Guevara răstoarnă împreună cu Fidel Castro, în Cuba, regimul lui Batista.

    Regia: Steven Soderbergh
    16 2
    7.2
  • Beyond the Sky (2006)

    Afară din rai

    In devastatul peisaj al orasului Mexico City, vietile mai multor oameni se intersecteaza dramatic. Malboro si Cucu sunt doi frati cu destine aparent diferite. In timp ce Malboro este inchis pentru cinci ani, fratele sau Cucu incearca sa devina boxer.

    Regia: Javier 'Fox' Patrón
    2 1
    5.7
  • Weeds (2005)

    Ierburi

    Scenariul: Jenji Kohan
    5 1
    7.9
  • In the Time of the Butterflies (2001)

    Surorile Mirabal

    Începând din anul 1930, Republica Dominicană s-a aflat sub dictatura generalului Leonidas Trujillo. Alianțele sale secrete cu biserica, aristocrația, intelectualii și presa au stat la baza controlului său absolut. În timpul regimului său mai...

    Regia: Mariano Barroso
    2 0
    6.7
  • Perdita Durango il intalneste pe Romeo Dolorosa, un criminal ce pare a fi preotul unui cult satanist si care reuseste oricand sa treaca, fara griji, granita dintre Mexic si Statele Unite...

    Regia: Álex de la Iglesia
    7 4
    6.3
  • Solo (1996)

    Androidul Solo e creat pentru a fi trimis intr-un razboi plasat in viitor intre armata americana si o grupare de rebeli din America Latina. Programat sa-i ucida pe rebeli care lupta pentru propria lor libertate,Solo se va atasa de inamici sai.

    Regia: Norberto Barba
    9 0
    4.1
  • Nadie hablará de nosotras cuando hayamos muerto (1995)

    Nimeni nu va vorbi de noi când vom fi morți

    Gloria este martora uciderii a doi poliţişti în Mexic. Unul dintre ei îi dă înainte să moară o agendă cu adrese folosite de gangsteri pentru spălarea banilor. Femeia este trimisă de autorităţi în Spania şi revine astfel în casa soacrei ei.

    Regia: Agustín Díaz Yanes
    1 0
    7.0