Filmele și serialele cu Denis Arndt

  • Denis Arndt

    Denis Arndt

    85 de ani
    Data nașterii: 23.02.1939
    Locul nașterii: Issaquah, Washington, USA
  • Behind Enemy Lines II: Axis of Evil (2006)

    În spatele liniilor inamice 2

    Cand o echipa de soldati americani primeste sarcina de a distruge o baza militara nord-coreeana, esecul nu se numara printre optiuni. Dar misiunea este anulata in ultima secunda, iar patru soldati raman in teritoriul inamic.

    Regia: James Dodson
    17 1
    4.5
  • Bandidas (2006)

    Banditele

    Mexic, 1880. Sara Sandoval este fiica unui bogat bancher, iar Maria Alvarez cea a unui fermier sărac. Cele două tinere femei, care aparent n-au nimic în comun în afară de originea lor mexicană, sunt aruncate de destin în acelaşi iureş de aventuri.

    Regia: Joachim Rønning, Espen Sandberg
    43 1
    5.7
  • Sniper 3 (2004)

    Lunetistul 3

    Dupa ce a scos din joc lideri militari, capi ai cartelurilor de droguri sau asasini internationali, Beckett trebuie sa se confrunte cu cel mai periculos adversar al sau, Paul Finnegan, care a operat in secret, iar acum reprezinta un real pericol.

    Regia: P.J. Pesce
    28 1
    5.2
  • Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid (2004)

    Anaconda 2 - Goana după Orhideea Blestemată

    O expediție științifică pleacă spre Borneo pentru a găsi Orhideea Purpurie, despre care se băanuiește că ar avea efecte benefice asupra organismului și ar prelungi viața. În scurt timp însă expediția devine pradă a celui mai teribil șarpe - Anaconda.

    Regia: Dwight H. Little
    20 2
    4.7
  • Dead Heat (2002)

    Cursă periculoasă

    Pally si Ray sunt frati vitregi, dar se ajuta la ananghie. Pally, fost politist pensionat pe caz de boala, se lasa convins de Ray, liber-profesionist cu fler la afaceri, sa-si investeasca banii intr-un cal de curse cu potential de campion.

    Regia: Mark Malone
    1 0
    5.2
  • Blackout Effect (1998)

    Coliziunea

    Henry Drake e un controlor de trafic oarecum excentric care încearcă să ajute la aterizarea avioanelor aglomerate deasupra Chicago-ului. Ceva nu merge cum trebuie și un avion de linie se ciocnește în aer de un avion tip cargo, provocând moartea a...

    Regia: Jeff Bleckner
    0 0
    5.7
  • Metro (1997)

    Polițist la San Francisco

    Scott (Eddie Murphy) este unul dintre cei mai extravaganti politisti ai departamentului din San Francisco, dar totodata specialistul numarul 1 in negocieri de ostatici. Îl asteapta confruntarea cu un adversar redutabil: Korda, un criminal periculos.

    Regia: Thomas Carter
    21 0
    5.6
  • Basic Instinct (1992)

    Instinct primar

    Nick investighează moartea unui fost star rock şi descoperă că fusese înjunghiat de 31 de ori de o femeie cu care întreţinuse relaţii sexuale. Ancheta avansează, iar Nick se implică într-o relaţie periculoasă cu trei femei, fiecare fiind suspectă.

    Regia: Paul Verhoeven
    86 5
    7.0
  • Till We Meet Again (1989)

    Trei destine

    Povestea a trei femei, doua generatii, mama si fiice, de-a lungul a doua razboaie mondiale, lupta acestora pentru a gasi si, mai ales, pentru a pastra dragostea, lupte intre membrii familiei. Daca vor reusi sa-si faca viata mai frumoasa, destinele...

    2 2
    6.8