Filmele și serialele cu Denis O'Hare

  • Denis O'Hare

    Denis O'Hare

    62 de ani
    Data nașterii: 17.01.1962
    Locul nașterii: Kansas City, Missouri, USA
  • Infinite Storm (2022)

    Furtună infinită

    Pam Bales, o alpinistă cu experiență, urcă pe Muntele Washington. Când se apropie o furtună uriașă de zăpadă, ea decide să se întoarcă înainte de a ajunge pe vârf. Dar, la coborâre, întâlnește un bărbat singuratic blocat. Pam ia lucrurile în...

    Regia: Małgorzata Szumowska, Michał Englert
    66 17
    5.2
  • The Postcard Killings (2020)

    Vederi criminale

    Lumea detectivului Jacob Kanon este distrusă atunci când fiica și ginerele său sunt uciși brutal la Londra. Incapabil să stea degeaba, Jacob solicită ajutorul unui jurnalist și călătorește la Londra pentru a obține răspunsurile de care are nevoie.

    Regia: Danis Tanović
    92 10
    5.8
  • Swallow (2019)

    Înghite

    Hunter, este o gospodină însărcinată, căsătorita recent cu Richie, un bărbat dintr-o familie înstărită care preia funcția de CEO al corporației din Manhattan a tatălui său. Fiind singură acasă, Hunter începe din ce în ce mai mult să consume...

    Regia: Carlo Mirabella-Davis
    19 4
    6.5
  • Late Night (2019)

    Talk show de seară

    Filmul o prezinta pe Katherine Newbury (Emma Thompson), singura femeie gazda a unui late night talk show, care afla ca urmeaza sa isi piarda postul in favoarea unui barbat mai tanar, mai amuzant si mai popular.

    Regia: Nisha Ganatra
    34 6
    6.5
  • Lizzie (2018)

    Regia: Craig Macneill
    19 4
    5.9
  • Private Life (2018)

    Viața privată

    Regia: Tamara Jenkins
    15 2
    7.2
  • Army of One (2016)

    Un om cât o armată

    În Army of One, Cage îl va interpreta pe Gary Faulkner, un muncitor în construcții din Colorado, care pornește pe cont propriu într-o misiune paralelă celei a armatei americane, cea de depistare și prindere a lui Osama Bin Laden.

    Regia: Larry Charles
    10 3
    5.2
  • The Pyramid (2014)

    Piramida

    Mai mulți arheologi americani descoperă o piramidă diferită de orice există în Egipt. Pe măsură ce scot la suprafață secretele sale, își dau seama că sunt captivi și bântuiți.

    Regia: Grégory Levasseur
    5 2
    4.6
  • The Town That Dreaded Sundown (2014)

    Asasinul invizibil

    Jami și Corey, doi iubiți din Texarcana, se refugiază pentru un moment de intimitate într-o zonă împădurită a orașului. Sunt atacați de un bărbat mascat care îl ucide pe băiat. Fata reușește să scape cu viață, dar acesta e doar începutul.

    Regia: Alfonso Gomez-Rejon
    4 0
    5.6
  • Dallas Buyers Club (2013)

    Clubul cumpărătorilor din Dallas

    Filmul prezintă povestea unui electrician texan, lupta lui cu instituțiile medicale și cu companiile farmaceutice după ce a fost depistat HIV-pozitiv în 1986.

    Regia: Jean-Marc Vallée
    Oscar-uri:
    19 2
    7.9
  • American Horror Story (2011)

    Povești de groază americane

    O familie, soții Harmon și fiica lor, Violet, se mută din Boston în Los Angeles pentru a se separa de un trecut tulburător. Cei trei iau în primire o proprietate restaurată fără să-și închipuie că noua lor locuință este bântuită

    Scenariul: Halley Feiffer, Brad Falchuk, Ryan Murphy
    171 9
    8.0
  • The Eagle (2011)

    Acvila

    Britania anului 140, la 20 de ani de la inexplicabila dispariție a întregii legiuni a noua în munții Scoției de azi. Tânărul centurion Marcus Aquila (Channing Tatum) vine de la Roma pentru a descoperi misterul din spatele dispariției.

    Regia: Kevin Macdonald
    43 1
    6.2
  • Edge of Darkness (2010)

    Scăpat de sub control

    Detectivul specializat pe omucideri Craven investighează uciderea propriei sale fiice, o activistă cu convingeri politice incomode. Craven descoperă nu doar viaţa ei secretă, ci şi încercări de muşamalizare a cazului din partea unei mega-corporaţii.

    Regia: Martin Campbell
    41 2
    6.6
  • Filmul prezintă ultima parte a vieţii lui Quentin Crisp în New York

    Regia: Richard Laxton
    0 1
    7.2
  • Duplicity (2009)

    Duplicitate

    Fostul ofiţer CIA Claire şi fostul agent MI6 Ray au părăsit lumea spionajului pentru salarii babane ca angajaţi în două multinaţionale rivale şi obsedate de securitate. Misiunea lor? Să protejeze un produs al cărui patent va aduce profituri imense.

    Regia: Tony Gilroy
    13 2
    6.1