Filmele și serialele cu Denis Quilley

  • Denis Quilley

    Denis Quilley

    Data nașterii: 26.12.1927
    Decedat: 05.10.2003 (75 de ani)
  • Sparrow (1993)

    Călugărița

    In Italia secolului al XIX-lea, tanara Maria intra la manastire, cu convingerea ferma ca vocatia ei este aceea de a deveni calugarita. Insa, cand o epidemie de holera o sileste sa se intoarca o vreme la familia sa, ea descopera libertatea, si, mai...

    Regia: Franco Zeffirelli
    1 0
    6.7
  • A Dangerous Man: Lawrence After Arabia (1992)

    T.E. Lawrence - Printul Arabiei

    In timpul conferintei de pace de la Paris din 1919, celebrul colonel Lawrence, cunoscut si ca Lawrence al Arabiei, a iesit in evidenta prin modul in care, desi soldat al coroanei, a aparat si reprezentat interesele arabe in defavoarea intereselor...

    Regia: Christopher Menaul
    2 0
    6.8
  • A.D. (1985)

    0 0
    7.2
  • King David (1985)

    Regele David

    Richard Gere este David, conferindu-i legendarului personaj biblic intensitate mistica si farmec peren. Filmul evoca viata plina de har a psalmistului, consemnand toate evenimentele cheie care l-au avut drept protagonist.

    Regia: Bruce Beresford
    10 0
    5.3
  • Evil Under the Sun (1982)

    Crima sub soare

    Poirot este trimis fortat pe o insula ce functioneaza precum o statiune balneo-climaterica pentru o refacere in urma unei probleme medicale. Numai ca nici aici nu va avea parte de liniste deoarece, cum e de asteptat de altfel... va fi comisa o crima.

    Regia: Guy Hamilton
    19 3
    7.0
  • The Black Windmill (1974)

    Șapte zile de coșmar

    Fiul unui agent britanic este răpit ca răzbunare pentru dispariția unor diamante. Pentru eliberarea lui, hoții cer o sumă foarte mare. Nimeni nu-l ajută pe tatăl disperat, niciun prieten, niciun coleg, așa că decide să-și facă singur dreptate.

    Regia: Don Siegel
    6 0
    6.3