Filmele și serialele cu Denise Dowse

  • Denise Dowse

    Denise Dowse

    Data nașterii: 21.02.1958
    Decedat: 13.08.2022 (64 de ani)
  • Imposters (2017)

    Scenariul: Paul Adelstein, Adam Brooks
    99 2
    7.8
  • The Call (2013)

    Apel de urgență

    Când Jordan Turner (Halle Berry), operatoare a liniei de urgență 911, primește un apel de la o adolescentă care tocmai a fost răpita, ea își dă seama că pentru a salva viața fetei va trebui să se confrunte cu un criminal din trecutul ei

    Regia: Brad Anderson
    19 1
    6.7
  • Her Best Move (2007)

    Cea mai bună mutare

    Her best move este povestea unei tinere eleve de liceu, Sara Davis, un geniu al fotbalului care jongleaza cu viata, dragostea si sportul, inaintand pe drumul care o va duce sa devina cea mai tanara jucatoare selectionata vreodata in echipa...

    Regia: Norm Hunter
    2 0
    5.4
  • Coach Carter (2005)

    Antrenorul Carter

    Având la bazã o incredibilã poveste adevãratã, despre controversatul antrenor de baschet Ken Carter (Samuel L. Jackson), care a ajuns faimos în urma sechestrãrii întregii sale echipe neînvinse, ce a avut o serie de esecuri.

    Regia: Thomas Carter
    14 1
    7.3
  • Ea este bogata si faimoasa, el este sarac si nu-i pasa!

    Regia: Nick Castle
    0 0
    5.4
  • Dr. Dolittle 2 (2001)

    Doctor Dolittle 2

    Dolittle are acum mai mulți pacienți - cu două, dar și cu patru picioare - decât poate trata. De data asta, noii lui prieteni nu se mai mulțumesc cu vizitele la cabinet, ci îi solicită ajutorul pentru a-și salva habitatul din mâinile unor afaceriști.

    Regia: Steve Carr
    10 0
    4.7
  • Pleasantville (1998)

    Doi adolescenţi se trezesc într-un sitcom al anilor '50 unde nu se întâmplă nimic niciodată. Cei doi devin Bud şi Mary-Sue. Totul este alb negru, hainele sunt diferite, iar noii părinţi perfecti. Tinerii vor încerca să scape din această lume stranie.

    Regia: Gary Ross
    11 2
    7.5
  • Bio-Dome (1996)

    Experimentul

    Bud si Doyle se trezesc din greseala intr-un experiment ecologic de 100 de milioane de dolari. Cei doi reusesc sa-l compromita, insa - atunci cand prietenele lor ii dezaproba- ei devin seriosi. Vor reusi oare sa obtina rezultatul scontat?

    Regia: Jason Bloom
    3 0
    4.4
  • Sneakers (1992)

    Cutia neagră

    Martin(Robert Redford) este capul unui grup de faimosi pirati ai computerelor urmariti de FBI pentru fraude informatice. Echipa lui Bishop este angajata de catre o agentie guvernamentala sa fure de la un matematician genial o cutie neagra.

    Regia: Phil Alden Robinson
    21 0
    7.1