Filmele cu Dennis Franz

 • Dennis Franz

  Dennis Franz

  77 de ani
  Data nașterii: 28.10.1944
  Locul nașterii: Maywood, Illinois, United States
 • City of Angels (1998)

  Îngerul păzitor

  Seth, un înger care veghează asupra imensului Los Angeles, începe să-şi considere "slujba" mai dificilă decât o găsea până acum. Cauza? Începe încet-încet să se îndrăgostească de Maggie, o frumoasă doctoriţă chirurg cardiac

  Regia: Brad Silberling
  31 2
  6.7
 • Die Hard 2 (1993)

  Greu de ucis 2

  Politistul New Yorkez John McClane asteapta la aeroportul Dulles din Washington cursa la bordul careia se afla sotia sa, cand descopera un adevarat plan de sabotare al sistemului de aterizare al aeroportului.

  Regia: Renny Harlin
  77 1
  7.1
 • The Package (1989)

  Pachetul

  Sergentul Gallagher (Gene Hackman) este însărcinat să aducă un prizonier din Germania în Statele Unite, dar, odată ajunşi în America, prizonierul său evadează. Cum sergentul Gallagher nu este omul care să renunţe, începe să îl caute el însuşi

  Regia: Andrew Davis
  25 1
  6.4
 • Body Double (1984)

  Dublura

  Dublura este o poveste in stil Hitchcock despre seductie, mister si crima, realizata de celebrul regizor Brian De Palma. Jake Scully, un actor somer, este rugat sa aiba grija in lipsa stapanilor de un luxos apartament.

  Regia: Brian De Palma
  12 1
  6.8
 • Psycho II (1983)

  Psihoza II

  Eliberarea din ospiciu a lui Norman Bates o face pe sora victimei să jure că-l va face pe criminal să-şi dea iarăşi arama pe faţă. Lucru deloc uşor, întrucât Norman a căpătat forţă şi încredere în sine.

  Regia: Richard Franklin
  8 0
  6.5
 • Blow Out (1981)

  O moarte suspectă

  Jack Terry, inginer de sunet, specialist in realizarea coloanei sonore pentru filme, inregistreaza intr-o noapte, din intamplare, zgomotul unui accident de masina. Jack descopera o realitate ascunsa, iar viata ii este in pericol.

  Regia: Brian De Palma
  20 0
  7.4
 • Dressed to Kill (1980)

  Pregătit pentru a ucide

  Un psihoterapeut la moda in Manhattan, Dr. Robert Elliott (Caine) se confrunta cu cel mai terifiant moment al vietii sale cand un ucigas psihotic incepe sa le atace pe femeile din viata lui – cu o lama furata chiar din cabinetul lui.

  Regia: Brian De Palma
  18 0
  7.1