Filmele și serialele cu Dennis Franz

  • Dennis Franz

    Dennis Franz

    79 de ani
    Data nașterii: 28.10.1944
    Locul nașterii: Maywood, Illinois, United States
  • City of Angels (1998)

    Îngerul păzitor

    Seth, un înger care veghează asupra imensului Los Angeles, începe să-şi considere "slujba" mai dificilă decât o găsea până acum. Cauza? Începe încet-încet să se îndrăgostească de Maggie, o frumoasă doctoriţă chirurg cardiac

    Regia: Brad Silberling
    46 4
    6.7
  • Die Hard 2 (1993)

    Greu de ucis 2

    Politistul New Yorkez John McClane asteapta la aeroportul Dulles din Washington cursa la bordul careia se afla sotia sa, cand descopera un adevarat plan de sabotare al sistemului de aterizare al aeroportului.

    Regia: Renny Harlin
    90 1
    7.1
  • The Package (1989)

    Pachetul

    Sergentul Gallagher (Gene Hackman) este însărcinat să aducă un prizonier din Germania în Statele Unite, dar, odată ajunşi în America, prizonierul său evadează. Cum sergentul Gallagher nu este omul care să renunţe, începe să îl caute el însuşi

    Regia: Andrew Davis
    31 1
    6.4
  • Body Double (1984)

    Dublura

    Dublura este o poveste in stil Hitchcock despre seductie, mister si crima, realizata de celebrul regizor Brian De Palma. Jake Scully, un actor somer, este rugat sa aiba grija in lipsa stapanilor de un luxos apartament.

    Regia: Brian De Palma
    15 1
    6.8
  • Psycho II (1983)

    Eliberarea din ospiciu a lui Norman Bates o face pe sora victimei să jure că-l va face pe criminal să-și dea iarăși arama pe față. Lucru deloc ușor, întrucât Norman a căpătat forță și încredere în sine.

    Regia: Richard Franklin
    10 0
    6.6
  • Blow Out (1981)

    Expulzarea

    Jack Terry, inginer de sunet, specialist in realizarea coloanei sonore pentru filme, inregistreaza intr-o noapte, din intamplare, zgomotul unui accident de masina. Jack descopera o realitate ascunsa, iar viata ii este in pericol.

    Regia: Brian De Palma
    25 0
    7.4
  • Dressed to Kill (1980)

    Îmbrăcată pentru a ucide

    Un psihoterapeut la moda in Manhattan, Dr. Robert Elliott (Caine) se confrunta cu cel mai terifiant moment al vietii sale cand un ucigas psihotic incepe sa le atace pe femeile din viata lui – cu o lama furata chiar din cabinetul lui.

    Regia: Brian De Palma
    22 0
    7.1