Filmele cu Dennis Miller

  • Dennis Miller

    Dennis Miller

    70 de ani
    Data nașterii: 03.11.1953
    Locul nașterii: Pittsburgh, Pennsylvania, USA
  • Joe Dirt 2: Beautiful Loser (2015)

    Joe Dirt se întoarce

    Când fericitul om de familie Joe Dirt este trimist în trecut, începe o călătorie epică pentru a se întoarce la cei dragi în prezent.

    Regia: Fred Wolf
    4 0
    4.2
  • Joe Dirt (2001)

    Aventurile lui Joe Dirt

    Povestea lui Joe incepe in 1975. Avea 8 ani si, preocupat fiind sa exploreze o lada de gunoi, s-a pierdut de parinti. A crescut fara ambitii, lucrand ca baiat de serviciu, dar asta nu inseamna ca Joe nu are un vis: sa-si gaseasca parintii.

    Regia: Dennie Gordon
    7 1
    6.0
  • Murder at 1600 (1997)

    Crimă la nr. 1600

    Detectivul Harlan Regis este chemat la Casa Alba, dupa ce o tanara femeie a fost gasita moarta chiar acolo. Regis isi da seama ca nu va fi o investigatie obisnuita, mai ales ca cercetarile ii sunt impiedicate de Serviciul Secret.

    Regia: Dwight H. Little
    30 0
    6.1
  • Bordello of Blood (1996)

    Bordelul vampirilor

    Bazat pe romanul comic al lui William M. Gaines, filmul prezintă povestea mai puţin obişnuită a detectivului Rafe Guttman (Dennis Miller), care este angajat de Katherine Verdoux (Erika Eleniak) să-l găsească pe fratele ei Caleb, dispărut fără...

    Regia: Gilbert Adler
    7 0
    5.4
  • Never Talk to Strangers (1995)

    Legături riscante

    Sarah Taylor, psiholog criminalist, il cunoaste intr-un supermarket pe Tony Ramirez. Ea se arunca fara rezerve in aceasta relatie. Cand incepe sa primeasca amentari, Sarah nu stie daca pericolul vine dinspre criminalii periculosi sau de la Tony.

    Regia: Peter Hall
    9 1
    5.2
  • The Net (1995)

    Rețeaua de calculatoare

    Angela este o expertă în computere pentru care pasiunea pentru universul digital se transformă în cel mai negru coșmar al vieții ei. Într-o zi, Angela dă din întâmplare peste niște informații guvernamentale strict secrete.

    Regia: Irwin Winkler
    31 0
    6.0
  • Disclosure (1994)

    Dezvăluirea

    De o fierbinte actualitate, tema hărțuirii sexuale este privită dintr-un complex unghi; cel al unui bărbat, victimă a șefei sale, cândva iubită.

    Regia: Barry Levinson
    30 2
    6.2
  • Madhouse (1990)

    Casa de nebuni

    Vila luxurioasă a lui Mark și a lui Jessie Bannister, un cuplu vesel, este suprasolicitată de o grămadă de musafiri neinvitați care răstoarnă casa cu susul în jos.

    Regia: Tom Ropelewski
    2 0
    5.4