Filmele și serialele cu Dennis Quaid

 • Dennis Quaid

  Dennis Quaid

  67 de ani
  Data nașterii: 09.04.1954
  Locul nașterii: Houston, Texas, USA
 • Blue Miracle (2021)

  Miracolul albastr

  Pentru a-și salva orfelinatul falit, un îngrijitor și copiii lui i se alătură unui căpitan de vas cam expirat pentru a câștiga un concurs de pescuit pe bani.

  Regia: Julio Quintana
  11 0
  6.7
 • Regia: Alex Ranarivelo
  40 1
  6.9
 • Midway (2019)

  Bătălia de la Midway

  O producție grandioasă, „Bătălia de la Midway” urmărește povestea adevărată a incredibilei victorii purtate de curajoșii piloți și comandanți de pe flota americană care, deși depășiți numeric, au reușit să învingă un adversar incredibil de puternic.

  Regia: Roland Emmerich
  292 21
  6.7
 • Merry Happy Whatever (2019)

  Crăciun sau sărbători sau ce o fi

  Dennis Quaid este Don, un tată de familie care are parte de o mulțime de provocări când fiica sa Emmy insistă să-și viziteze familia de sărbători împreună cu noul ei iubit, Matt. Șansele ca acesta să fie placul lui Don sunt practic nule.

  Scenariul: Tucker Cawley
  3 1
  6.4
 • A Dog's Journey (2019)

  Câinele, adevăratul meu prieten 2

  "Câinele, adevăratul meu prieten 2", o nouă ecranizare în care îndrăgitul patruped Bailey vrea să își împlinească un nou destin și alături de cei dragi ajunge în locuri surprinzătoare

  Regia: Gail Mancuso
  62 2
  7.5
 • The Intruder (2019)

  Intrusul

  Doi tineri căsătoriți își cumpără casa visurilor în Napa Valley. Dar când Charlie, cel care le-a vândut-o, continuă să tot intervină în viețile lor, ei încep să suspecteze că există un motiv ciudat în spatele vânzării rapide.

  Regia: Deon Taylor
  44 4
  5.6
 • Kin (2018)

  Înrudiți

  Urmăriţi de un criminal, de agenţi federali şi de o unitate de soldaţi din altă lume, un fost escroc, proaspăt eliberat din închisoare, şi fratele lui adoptiv sunt nevoiţi să fugă având ca singură apărare o armă puternică, de origine necunoscută.

  Regia: Jonathan Baker, Josh Baker
  87 18
  5.8
 • I Can Only Imagine (2018)

  Pot doar să-mi imaginez

  Regia: Andrew Erwin, Jon Erwin
  37 3
  7.4
 • A Dog's Purpose (2017)

  Câinele, adevăratul meu prieten

  Ecranizare a îndrăgitului roman omonim semnat de W. Bruce Cameron, „Câinele, adevăratul meu prieten” prezintă destinul unui devotat patruped care îşi descoperă menirea prin prisma stăpânilor săi, pe care îi învaţă să radă şi să iubească.

  Regia: Lasse Hallström
  137 11
  7.2
 • Truth (2015)

  Adevăr

  Dan Rather, prezentator si Mary Mapes, producator al celebrei emisiuni 60 Minutes, au decis sa iasa pe post cu povestea unor nereguli in timpul serviciului militar al lui George W. Bush.

  Regia: James Vanderbilt
  9 0
  6.8
 • Fortitude (2015)

  Secretul din Fortitude

  Scenariul: Simon Donald
  71 7
  7.4
 • Movie 43 (2013)

  Filmul artistic 43

  Hugh Jackman, Richard Gere, Uma Thurman, Halle Berry, Emma Stone, Naomi Watts, Kate Winslet sunt doar câteva dintre starurile acestei comedii produse de frații Farrelly, în bine-cunoscutul lor stil cumplit de obscen și ireverențios.

  Regia: Elizabeth Banks, Steven Brill, Steve Carr
  9 4
  4.3
 • At Any Price (2012)

  Cu orice preț

  Atunci cand criza loveste si afacerea familiei este pusa in pericol, relatia tata-fiu este pusa la incercare.

  Regia: Ramin Bahrani
  3 0
  5.6
 • Playing for Keeps (2012)

  Mereu în offside

  Gerard Butler, interpretul unui fost fotbalist, își dă seama că sportul i-a răpit prea mult din timpul pe care ar fi putut să-l petreacă alături de fiul său, așa că decide să antreneze echipa acestuia tocmai pentru a recupera anii pierduți

  Regia: Gabriele Muccino
  10 0
  5.7
 • The Words (2012)

  Hoțul de cuvinte

  Talentat și inteligent, tânărul Rory pare să le aibă pe toate: o viață frumoasă, o soție care îl adoră, o lume întreagă așernută la picioarele sale. Și totul datorită cuvintelor pe care le-a așternut pe hârtie. Dar cui aparțin de fapt aceste cuvinte?

  Regia: Brian Klugman, Lee Sternthal
  13 2
  7.0