Filmele cu Denzel Washington

 • American Gangster (2007)

  Mafiotul american

  Detectivul Richie Roberts trebuie să curețe străzile New York-ului de traficanții de droguri. Cel mai important adversar al lui se dovedește a fi Frank Lucas, cel mai mare traficant din Harlem, care a transformat contrabanda cu heroină într-o artă.

  Regia: Ridley Scott
  86 0
  7.8
 • Inside Man (2006)

  Omul din interior

  Inside Man este povestea unui politist dur, detectivul Frazier (Denzel Washington), care "isi pune mintea" cu un inteligent jefuitor de banci, Dalton (Clive Owen), intr-o drama care se lasa cu luare de ostatici.

  Regia: Spike Lee
  70 2
  7.6
 • Deja Vu (2006)

  Dincolo de trecut

  Toți am experimentat neliniștitoarea senzație de deja vu, acea răzvrătire a memoriei pe care o trăiești când întâlnești un necunoscut și ai senzația că-l stii de-o viață sau când recunoști un loc deși știi foarte bine că n-ai fost niciodată acolo.

  Regia: Tony Scott
  69 2
  7.1
 • The Manchurian Candidate (2004)

  Candidatul altora

  Denzel Washington si Meryl Streep, alaturi de Liev Shreiber se reunesc sub bagheta regizorului Jonathan Demme pentru a realiza Candidatul altora

  Regia: Jonathan Demme
  38 3
  6.6
 • Man on Fire (2004)

  Omul încins

  In Mexico City, un fost puscas marin jura razbunare contra teroristilor care o rapesc pe fata al carui bodyguard era. O vanatoare in cautarea adevarului si pentru razbunare incepe.

  Regia: Tony Scott
  81 3
  7.7
 • Out of Time (2003)

  Contratimp

  Matt este seful politiei intr-un mic orasel din Florida. El este un cetatean respectat si indragit de comunitate. Cand are loc o dublă omucidere în orășel, Matt incepe investigatia, dar descopera ca toate dovezile conduc la el, ca principal suspect.

  Regia: Carl Franklin
  48 0
  6.5
 • Trimis la psihiatrul Marinei, pentru comportamentul sau rebel, tanarul marinar Antwone Fisher este la inceput inchis in sine si nu vrea sa discute cu psihiatrul nimic despre viata sa. Incetul cu incetul, insa el incepe sa povesteasca un trecut...

  Regia: Denzel Washington
  15 0
  7.3
 • John Q (2002)

  Un tată ia ostatici pe toți membrii camerei de garda a spitalului. Si asta pentru ca polita de asigurare a lui nu acopera costurile operatiei de transplant de inima pentru fiul său. El ii va obliga astfel pe doctori sa efectueze transplantul.

  Regia: Nick Cassavetes
  25 0
  7.1
 • Training Day (2001)

  Zi de instrucție

  În fiecare zi, este dus un adevărat război pe străzile orașelor americane - un război între locuitori, traficanții de droguri și funcționarii statului obligați să-i apere pe primii împotriva celorlalți. Acest război își are victimele sale...

  Regia: Antoine Fuqua
  Oscar-uri:
  56 3
  7.7
 • Remember the Titans (2000)

  Amintiți-vă de titani

  Bazat pe o poveste reală, "Remember the Titans" urmărește evenimente dramatice ce au avut loc în Alexandria, Virginia, în 1971, când un antrenor de fotbal afro-american, Herman Boone (interpretat de laureatul la Oscar Denzel Washington), a fost...

  Regia: Boaz Yakin
  20 4
  7.8
 • The Hurricane (1999)

  Uraganul

  Povestea lui Rubin „Uraganul” Carter, un boxer întemnițat pe nedrept pentru crimă, și a oamenilor care l-au ajutat să-și dovedească nevinovăția.

  Regia: Norman Jewison
  24 1
  7.6
 • The Bone Collector (1999)

  Colecționarul de oase

  Lincoln Rhyme, un detectiv specializat în criminalistică, a fost cândva cel mai bun din țară. Dar un accident il imobilizeaza la pat. Polițista de teren Amelia trebuie să devină ochii, urechile și picioarele lui Rhyme, pe urma unui ucigaș sadic.

  Regia: Phillip Noyce
  47 1
  6.7
 • He Got Game (1998)

  Sa inceapa jocul

  Jake este inchis, pentru ca si-a ucis sotia. El primeste o suspendare de o saptamana, pentru a-si convinge fiul, un talentat jucator de baschet, sa se inscrie la universitatea Big State. Intalnirea celor doi, dupa sase ani de despartire, va fi...

  Regia: Spike Lee
  14 0
  6.9
 • The Siege (1998)

  Asediul

  În momentul în care un autobuz aglomerat explodează în Brooklyn și niște evenimente sângeroase își fac apariția pe străzile New York-ului, agentului special FBI Hubbard și generalului Devereaux le revine misiunea să găsească vinovatul...

  Regia: Edward Zwick
  42 2
  6.4
 • Fallen (1998)

  Căzutul

  In momentul in care toti cunoscutii lui Hobbes canta aceeasi melodie pe care Reese a cantat-o in camera de gazare, Hobbes este convins ca ingerul decazut Azazel este pe urmele lui….

  Regia: Gregory Hoblit
  29 2
  7.0