Filmele cu Deobia Oparei

  • Deobia Oparei

    Deobia Oparei

    52 de ani
    Data nașterii: 07.12.1971
    Locul nașterii: Hackney, London, England, UK
  • The Gray Man (2022)

    Când un agent din umbră al CIA descoperă secrete blestemate ale agenției, el este vânat pe tot globul de un agent necinstiți sociopat care i-a pus o recompensă pe cap.

    Regia: Anthony Russo, Joe Russo
    144 9
    6.5
  • Wrath of Man (2021)

    Mânia Omului

    Împreună, primele lor filme au redefinit genul de acțiune. Acum, pentru prima dată în mai mult de 15 ani, Jason Statham și regizorul vizionar Guy Ritchie fac echipă pentru thrillerul de răzbunare exploziv Wrath of Man - Furia unui om periculos.

    Regia: Guy Ritchie
    347 19
    7.1
  • Dumbo (2019)

    Un remake al filmului animat cu același nume din 1941 și bazat pe celebra carte a scriitorilor Helen Aberson și Harold Pearl, filmul urmărește aventurile extraordinare ale lui Dumbo, un elefant neobișnuit.

    Regia: Tim Burton
    93 4
    6.3
  • Your Highness (2011)

    Măria ta

    O comedie fantastică despre un prinț arogant și puturos și fratele lui mult mai demn și întreprinzător. Când ursita celui de-al 2lea e răpită de un vrăjitor, iar de soarta ei depinde viitorul întregului regat magic, cei 2 frați trebuie să facă echipă

    Regia: David Gordon Green
    22 6
    5.5
  • The Presence (2010)

    Capcanele minții

    In aceasta intunecata poveste de dragoste cu fantome, o femeie calatoreste la o cabana izolata unde se vede urmarita de o entitate care a venit sa locuiasca cu ea. Dupa ce apare si prietenul femeii, spiritul incepe sa bantuie obsesiv locul.

    Regia: Tom Provost
    3 0
    4.4
  • Death Race 2 (2010)

    Cursă mortală 2

    Death Race 2 isi are actiunea in viitorul apropiat, in momentul in care economia Statelor Unite ale Americii incepe sa cada si un lant violent de crime incepe sa iasa de sub control.

    Regia: Roel Reiné
    24 1
    5.6
  • Depth Charge (2008)

    Asalt la adancime

    Printr-o operatiune secreta si foarte bine pusa la punct, unul dintre submarinele armatei americane e deturnat, controlul fiind preluat de un grup de teroristi extrem de periculosi. Acestia ameninta Guvernul cu lansarea unui proiectil nuclear.

    Regia: Terrence O'Hara
    3 0
    4.3
  • 7 Seconds (2005)

    7 secunde

    Căpitanul Tolliver (Snipes) e un fost membru al Delta Force care trebuiă să conducă un jaf armat planificat să meargă perfect. În schimb, el sfărșește prin a dobândi o pictură de Van Gogh neprețuită - dar un membru din echipa sa este luat ostatic.

    Regia: Simon Fellows
    7 1
    4.8
  • Doom (2005)

    Osândirea

    Un apel disperat de ajutor venit de pe stația de cercetare Olduvai, aflată pe planeta Marte, face o echipă specială de intervenții să meargă acolo. Ceva cu siguranță nu este în regulă.

    Regia: Andrzej Bartkowiak
    70 2
    5.2
  • Thunderbirds (2004)

    Echipa Thunderbirds

    A salva lumea este rutina unei zile de muncă obisnuite pentru fostul astronaut Jeff Tracy, pentru cei patru fii mai mari ai săi si pentru cele 5 masini incredibile pe care le au, Thunderbirds.

    Regia: Jonathan Frakes
    3 0
    4.3
  • The Foreigner (2003)

    Străinul

    Jonathan Cold, un agent liber profesionist, e angajat pentru a transporta un pachet din Franta in Germania. Jonathan nu stie ce se afla in pachet. Orice ar contine, misteriosul colet atrage un vartej al coruptiei politice si al crimei...

    Regia: Michael Oblowitz
    19 0
    3.4
  • Dirty Pretty Things (2002)

    Viața la Londra

    Viața în Londra prezintă povestea supraviețuirii a doi imigranți care află că totul este de vânzare în lumea interlopă a Londrei.

    Regia: Stephen Frears
    13 2
    7.3