Filmele cu Devon Aoki

  • Devon Aoki

    Devon Aoki

    41 de ani
    Data nașterii: 10.08.1982
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Mutant Chronicles (2008)

    Războiul mutanților

    Vremurile rele sunt aproape. Aveti credinta! Soldatul secolului XXIII, maiorul Mitch Hunter (Jane) conduce o lupta deosebit de grea impotriva unei armate de Necro Mutanti. De acum totul sta in puterile acestei armate. Va reusi ea oare sa invinga?

    Regia: Simon Hunter
    20 1
    5.2
  • War (2007)

    Război

    Dupa ce partenerul sau si familia lui sunt omorati de Rogue, un invincibil asasin, razbunarea devine o obsesie pentru agentul FBI Jack Crawford, a carui viata devine un cosmar din cauza remuscarilor.

    Regia: Philip G. Atwell
    47 0
    6.2
  • DOA: Dead or Alive (2006)

    Mort sau viu

    Tina, Christie, Kasumi și Helena sunt luptătoare invitate să participe la o competiție ilegală de arte marțiale organizată pe o insulă asiatică. Premiul este de 10 milioane de dolari, iar competitorii sunt cei mai duri din câți există pe planetă.

    Regia: Corey Yuen
    23 4
    4.8
  • Sin City (2005)

    Orașul păcatelor

    Bine ați venit în Sin City. Acest oraș atrage bandiții, corupții și suferinzii. Unii îl numesc întunecat. Dur. Pe de altă parte, alții îl numesc "casă". Polițiști necinstiți. Femei sexy. Gardieni disperați. Unii caută răzbunarea. Alții salvarea.

    Regia: Frank Miller, Quentin Tarantino, Robert Rodriguez
    48 6
    8.0
  • D.E.B.S. (2004)

    Academia D.E.B.S.

    Pasionata ucigașă Lucy Diamond (Jordana Brewster) s-a întors în State și D.E.B.S. - un colegiu mixt paramilitar cu o echipă de spioni de elită trebuie s-o găsească

    Regia: Angela Robinson
    6 0
    5.4
  • 2 Fast 2 Furious (2003)

    Mai furios, mai iute

    Brian O'Conner, dat afara din politie, este recrutat de catre agentii din Miami impreuna cu prietenul sau din copilarie, pentru a se infiltra intr-o echipa a unui gangster care a planuit un jaf a mai multe milioane de dolari.

    Regia: John Singleton
    97 1
    5.9