Filmele și serialele cu Diana Hardcastle

  • Diana Hardcastle

    Diana Hardcastle

    74 de ani
    Data nașterii: 12.07.1949
    Locul nașterii: London, England, UK
  • The Boy (2016)

    Băiatul

    Greta, o tânără americană, se angajează ca dădacă la familia Heelshire, care locuiește într-o casă mare, dintr-o zonă izolată. Cuplul de britanici îi dă Gretei o listă de reguli stricte după care să-l îngrijească pe fiul lor de 8 ani, reguli greu...

    Regia: William Brent Bell
    16 2
    6.0
  • Jenny's Wedding (2015)

    Nunta lui Jenny

    Când Jenny Farrell se hotărăște să se căsătorească cu iubirea vieții ei, Kitty, mica lume în care a trăit mereu familia ei se va schimba complet. Părinții ei vor fi nevoiți să o accepte pe Jenny așa cum este sau o vor pierde pentru totdeauna.

    Regia: Mary Agnes Donoghue
    7 1
    5.6
  • The Second Best Exotic Marigold Hotel (2015)

    Al doilea cel mai bun și exotic hotel Marigold

    Acum că hotelul Best Exotic Marigold este plin, co-directorii Muriel Donnelly și Sonny Kapoor visează la extindere și au găsit locul perfect.

    Regia: John Madden
    6 0
    6.5
  • The Kennedys (2011)

    Familia Kennedy

    2 0
    7.6
  • A Good Woman (2004)

    O femeie bună

    Ramasa fara niciun ban dupa o relatie nereusita, seducatoarea Mrs. Erlynne, barfita de multi ca o femeie cu reputatie indoielnica, ajunge pe coasta Amalfi, unde spera sa-si gaseasca un nou "protector" printre aristocratii veniti aici in vacanta.

    Regia: Mike Barker
    17 1
    6.4
  • If Only (2004)

    Doar dacă

    Dupa ce prietena sa, Samantha, moare intr-un accident la scurt timp dupa ce ei se cearta si aproape se despart, Ian Wyndham incearca sa reinvie ziua in speranta de a schimba cursul evenimentelor care au dus la moartea iubitei lui.

    Regia: Gil Junger
    26 2
    7.0