Filmele cu Diana Scarwid

  • Diana Scarwid

    Diana Scarwid

    68 de ani
    Data nașterii: 27.08.1955
    Locul nașterii: Savannah, Georgia, USA
  • Tribute (2009)

    Între coșmar și realitate

    Frumoasa Cilla McGowan, fostă copil vedetă, cumpără casa bunicii ei cu intenţia de a o salva şi întreţine. Visul ei pentru o viaţă liniştită în noua casă este ruinat, insă, de vise recurente legate de faimoasa ei bunică.

    Regia: Martha Coolidge
    5 2
    5.4
  • Dream Boy (2008)

    Bazat pe o nuvela de Jim Grimsley, Dream Boy zugraveste dificila relatie a doi adolescenti homosexuali din Sudul rural al anilor '70.

    Regia: James Bolton
    2 0
    6.2
  • Local Color (2006)

    Culoarea vieții

    Un talentat, dar problematic tânăr student la arte se împrietenește cu un alcoolic geniu al picturii care pare să fi intors spatele nu numai artei, ci și vieții. Deși, la început, relația celor doi apare ca superficială, tânărul se dovedește...

    Regia: George Gallo
    1 0
    6.8
  • The Clearing (2004)

    Răpire de persoană

    Soții Wayne și Eileen Hayes duc o viață fericită și lipsită de griji. Însă liniștea le este spulberată atunci când Wayne este răpit, ziua în amiaza mare.

    Regia: Pieter Jan Brugge
    9 1
    5.8
  • A Guy Thing (2003)

    Tipic masculin

    Paul trebuie sa se casatoreasca cu Karen, fiica draguta si aproape perfecta a sefului sau. La petrecerea burlacilor, el incearca sa evite evenimentele stereotipe insa, in ciuda eforturilor, se trezeste alaturi de o femeie necunoscuta, o dansatoare.

    Regia: Chris Koch
    6 1
    5.6
  • Path to War (2002)

    Cale către război

    Un film de televiziune despre controversatul si contorsionatul mandat al presedintelui Lyndon Johnson.

    Regia: John Frankenheimer
    8 0
    7.3
  • What Lies Beneath (2000)

    Ce zace dedesubt

    In urma cu un an, Dr. Norman Spencer (Harrison Ford) isi inselase sotia, pe frumoasa Claire (Michelle Pfeiffer). Dar cum aceasta nu aflase, iar "aventura" se incheiase, mariajul lor parea ca merge perfect.

    Regia: Robert Zemeckis
    23 2
    6.6
  • Bastard Out of Carolina (1996)

    Alegeri dureroase

    Regia: Anjelica Huston
    0 0
    7.3
  • The Cure (1995)

    În căutarea leacului

    Dexter are numai 11 ani şi e bolnav de SIDA. Eric e puţin mai mare decât el, dar mult mai bine dezvoltat şi hotărât să îl ia pe acesta sub aripa lui ocrotitoare. Ideea de a găsi un leac pentru boala prietenului îl macină.

    Regia: Peter Horton
    5 0
    7.7
  • Truman (1995)

    Truman este un film biographic care prezinta povestea vietii presedintelui american Harry S. Truman si rolul acestuia în cel de-al doilea razboi mondial. Pelicula a castigat premiul Emmy pentru cel mai bun film de televiziune, iar Gary Sinisie,...

    Regia: Frank Pierson
    4 0
    7.1
  • Psycho III (1986)

    Voind s-o salveze pe Maureen, aflata in pragul sinuciderii, o calugarita moare. Asta determina alungarea tinerei din manastire. De pe marginea drumului, este culeasa de un muzician falit care, dupa ce incearca sa o seduca, se angajeaza la motel.

    Regia: Anthony Perkins
    10 0
    5.5
  • Rumble Fish (1983)

    Golanii

    Intr-un mic orasel din Kansas, dupa ce confruntarile dintre benzile rivale s-au stins, in sufletele unor tineri naivi a ramas melancolia vremurilor apuse. Acesta este cazul lui Rusty James, care traieste in umbra fratelui sau mai mare (Mickey Rourke)

    Regia: Francis Ford Coppola
    12 3
    7.1
  • Silkwood (1983)

    Film inspirat dintr-un caz real. America anilor ‘70. Karen Silkwood lucreaza intr-o uzina chimica nucleara de prelucrare a plutoniului. In fiecare zi, tot mai multi colegi sunt contaminati. Oameni simpli, acestia nu constientizeaza cat de mare...

    Regia: Mike Nichols
    20 4
    7.1
  • Mommie Dearest (1981)

    Draga mea mamă

    Joan Crawford este o legenda, dar a fost si mama. Filmul prezinta relatia dintre mama si fiica sa, care incearca s-o multumeasca. Celebritatea poate avea fete la care nu avem acces: depresii, furie, crize de isterie care alterneaza cu momentele...

    Regia: Frank Perry
    4 0
    6.6
  • Pretty Baby (1978)

    Regia: Louis Malle
    3 0
    6.5