Filmele și serialele cu Diane Lane

 • Diane Lane

  Diane Lane

  57 de ani
  Data nașterii: 22.01.1965
  Locul nașterii: New York City, New York, USA
 • Zack Snyder's Justice League (2021)

  Liga Dreptății

  Motivat de sacrificiul suprem al lui Superman (Henry Cavill), Bruce Wayne cere ajutorul noii sale aliate, Diana Prince (Gal Gadot), și, împreună, adună o echipă care poate apăra lumea de o amenințare catastrofică.

  Regia: Zack Snyder
  243 32
  8.0
 • Let Him Go (2020)

  Lasă-l în pace

  Regia: Thomas Bezucha
  117 19
  6.7
 • Serenity (2019)

  Calmul dinaintea furtunii

  Steven Knight și Greg Shapiro ne aduc povestea misterioasă a unui căpitan de vas de pescuit, al cărui trecut e pe cale să-i distrugă viața liniștită pe o insulă caribiană, și să-l arunce într-o nouă realitate în care nimic nu este ce pare a fi.

  Regia: Steven Knight
  140 19
  5.3
 • The Romanoffs (2018)

  Scenariul: Matthew Weiner
  17 2
  6.9
 • Filmul urmărește povestea lui Mark Felt, un fost agent FBI care a recunoscut că a fost faimoasa sursă anonimă „Deep Throat” care i-a ajutat pe jurnaliștii Bob Woodward și Carl Bernstein să dezvăluie scandalul Watergate în 1974.

  Regia: Peter Landesman
  49 3
  6.4
 • Justice League (2017)

  Liga Dreptății

  Superman, Batman, Femeia Fantastică, Aquaman şi alţii trebuie să uite de orgolii şi să colaboreze pentru că au de-a face cu unii dintre cei mai redutabili eroi negativi ieşiţi vreodată din benzile desenate.

  Regia: Zack Snyder
  494 48
  6.1
 • Paris Can Wait (2016)

  Parisul poate aștepta

  Filmul urmărește povestea unei femei pe nume Anne, soția unui producător important de la Hollywood, care ajunge într-o excursie neașteptată prin Franța cu partenerul de afaceri al soțului, redescoperindu-și pofta de a trăi.

  Regia: Eleanor Coppola
  22 3
  5.8
 • Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)

  Batman vs. Superman: Zorii dreptății

  Superman și Batman se întâlnesc pentru prima oară pe marele ecran! Cei doi supereroi vor porni de pe părți diferite ale baricadei, dar un villain redutabil le va dovedi că soarta omenirii este mai importantă decât propriile diferende.

  Regia: Zack Snyder
  147 4
  6.4
 • Trumbo (2015)

  Trumbo este un scenarist al cărui talent îl plasează în elita de la Hollywood. Cu toate acestea, sprijinul deschis pentru munca organizată și calitatea de membru în Partidul Comunist atrage disprețul personalităților din industria divertismentului

  Regia: Jay Roach
  12 0
  7.5
 • Inside Out (2015)

  Întors pe dos

  Viața lui Riley este dată peste cap când trebuie să-și ia rămas-bun de la copilăria ei fericită din Minnesota pentru a se muta la San Francisco. Este momentul când emoțiile ei preiau inițiativa, spre nemulțumirea părinților

  Regia: Pete Docter, Ronnie del Carmen
  Oscar-uri:
  30 2
  8.2
 • Every Secret Thing (2014)

  O lume de secrete

  Un detectiv incearca sa descalceasca misterul ce inconjoara disparitia unor copii, iar suspectii principali sunt doua tinere femei care au fost acuzate cu 7 ani in urma de moartea unui copil.

  Regia: Amy J. Berg
  14 1
  6.1
 • Man of Steel (2013)

  Omul de Oțel

  Clark Kent/Kal-El (Henry Cavill) e un tânăr jurnalist de 20 de ani ale cărui puteri, ce depășesc orice imaginație, îl fac să se simtă nelalocul său. Adus pe Pământ în urmă cu mulți ani de pe Krypton, Clark e bântuit de întrebarea „Ce caut eu aici?”.

  Regia: Zack Snyder
  121 4
  7.1
 • Cinema Verite (2011)

  O perspectivă din culisele revoluționarului documentar An American Family care făcea cronica unei familii la începutul anilor ’70, transformând niște oameni obișnuiți în staruri și lansând astfel un nou gen: reality TV.

  Regia: Shari Springer Berman, Robert Pulcini
  2 0
  6.5
 • Secretariat (2010)

  Bazat pe o remarcabilă poveste adevărată, "Secretariat" relatează călătoria spectaculoasă a câştigătorului Triplei Coroane din 1973.

  Regia: Randall Wallace
  11 0
  7.2