Filmele cu Dick Van Dyke

  • Dick Van Dyke

    Dick Van Dyke

    98 de ani
    Data nașterii: 13.12.1925
    Locul nașterii: West Plains, Missouri, USA
  • Night at the Museum: Secret of the Tomb (2014)

    O noapte la muzeu: Secretul faraonului

    Pregătiți-vă pentru cea mai sălbatică și plină de aventuri noapte la muzeu pe măsură ce Larry călătorește în jurul pământului, unind personajele preferate cu altele noi și pornind într-o călătorie epică pentru a salva magia.

    Regia: Shawn Levy
    29 0
    6.2
  • Curious George (2006)

    Curiosul George

    George, micutul bagaret cu o nesfarsita dorinta de aventura, intalneste Omul cu palarie galbena si sfarseste prin a-l insoti pe acesta in marele oras. Curiozitatea ii conduce intr-o serie de necazuri, dar si lucruri amuzante.

    Regia: Matthew O'Callaghan
    1 0
    6.5
  • Night at the Museum (2006)

    O noapte la muzeu

    Larry crede că e predestinat pentru ceva măreț. Nici nu și-a imaginat cât de "măreț", atunci când a acceptat ceea ce părea a fi munca de jos: paznic la un muzeu de științe naturale. În timpul rondului, lucruri ieșite din comun încep să aibă loc.

    Regia: Shawn Levy
    32 0
    6.5
  • Regia: Andrew Solt, Phil Savenick
    0 0
    6.0
  • Never a Dull Moment (1968)

    Nici un moment de plictiseală

    Exersând pentru un rol, actorul de mâna a doua Jack Albany este confundat cu asasinul Ace. Jack realizează prea târziu că e în mijlocul unei încurcături. Ajunge față în față cu boss-ul Leo Smooth, care-i cere să dea o lovitură pentru el.

    Regia: Jerry Paris
    3 0
    6.0
  • Fitzwilly (1968)

    Un majordom de nădejde

    În aceasta comedie de zile mari, Dick Van Dyke apare în rolul slujitorului unui filantrop excentric, care apelează la furt pentru a putea menține stilul de viață al angajatorului rămas fără nici un ban.

    Regia: Delbert Mann
    1 0
    6.6
  • "Este o comedie muzicala pentru copii despre o masina zburatoare, avand unele dintre cele mai bune efecte vizuale." (Leonard Maltin's - Movie & Video Guide - 2000)

    Regia: Ken Hughes
    14 0
    6.9
  • What a Way to Go! (1964)

    Ce drum să alegi

    Regia: J. Lee Thompson
    11 0
    6.9
  • Mary Poppins (1964)

    Supercalifragilistic. Acesta este probabil cel mai faimos cuvânt din istoria filmului care nu este de găsit în niciun dicționar al vreunei limbi din lume. El aparține lui Mary Popins, cea mai simpatică guvernantă care a existat vreodată....

    Regia: Robert Stevenson
    Oscar-uri: x 5
    26 0
    7.8