Filmele și serialele cu Diego Cataño

  • Diego Cataño

    Diego Cataño

    33 de ani
    Data nașterii: 05.07.1990
    Locul nașterii: Cuernavaca, Morelos, Mexico
  • ZeroZeroZero (2020)

    Serialul prezintă povestea unui transport de cocaină din Americi în Europa și a diverselor grupuri de infractori înfometați după putere, carteluri mexicane, mafia calabreză și afaceriști care se luptă pentru controlul comerțului cu cocaină.

    Scenariul: Mauricio Katz, Leonardo Fasoli, Stefano Sollima
    43 4
    8.1
  • Desierto (2015)

    Forsaken spune povestea unui bărbat (Gael Garcia Bernal), ce traversează deșertul Sonoran în încercarea de a trece în Statele Unite. Pe drum, partenerii săi de drum dispar unul câte unul.

    Regia: Jonás Cuarón
    6 1
    6.1
  • Savages (2012)

    Brutele

    Ben si Chon au împreună o afacere profitabilă – cultivă cea mai bună marijuana. Cei doi mai au ceva în comun – sunt îndrăgostiţi de frumoasa Ophelia. Trioul duce o viaţă idilică până în ziua când cartelul mexican Baja le impune să devină parteneri.

    Regia: Oliver Stone
    27 3
    6.4
  • Lake Tahoe (2008)

    Lacul Tahoe

    Încercând să scape din atmosfera apăsătoare a casei sale, Juan, un băiat de 16 ani, accidentează maşina familiei. Când vrea s-o repare, îl întâlneşte pe don Heber, un mecanic al carui singur companion este Sica, un câine boxer. Lucia, o tânără...

    Regia: Fernando Eimbcke
    1 0
    6.6
  • Filmul prezinta povestea unei familii care se crede blestemata. Elias, care a comis un pacat grav impotriva lui Dumnezeu, incearca acum sa-i potoleasca mania pentru a-si salva propria viata si vietile celor apropiati lui.

    Regia: Rodrigo Plá
    0 0
    6.5