Filmele cu Dinah Manoff

  • Dinah Manoff

    Dinah Manoff

    66 de ani
    Data nașterii: 25.01.1958
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Bart Got a Room (2008)

    Tocilarul norocos

    Danny este în căutarea disperată a unei partenere pentru petrecerea de absolvire. Căutările lui devin și mai disperate când află că Bart, cel mai mare tocilar din colegiu, nu numai că și-a găsit parteneră, dar a rezervat și o cameră la hotel.

    Regia: Brian Hecker
    0 0
    5.7
  • A Carol Christmas (2003)

    Craciunul lui Carol

    Carol, realizatoarea unui show de televiziune de mare succes, este capabila de orice pentru a obtine cote maxime de audienta. Totul pana in preajma Craciunului, cand este vizitata de 3 spirite hotarate sa-i arate ca nu se afla pe drumul cel bun.

    Regia: Matthew Irmas
    5 0
    5.2
  • Babies (1990)

    Miracolul vietii

    In aceasta drama, trei prietene afla ce vor de la viata intr-un moment de cumpana. Laura are o cariera de succes, dar faptul ca nu poate avea copii ii destrama casnicia. Cindy e insarcinata, dar o complicatie neasteptata o obliga sa ia o decizie...

    Regia: Michael Ray Rhodes
    0 0
    6.6
  • Bloodhounds of Broadway (1989)

    Mismasuri pe Broadway

    Ajunul Anului Nou, in New York-ul anilor 1928. O lume fascinanta, stralucitoare, dar nu ferita de primejdii se pregateste de sarbatoare. Nu lipseste nimeni. Nici The Brain (Rutger Hauer), gangsterul care are tot ce-si doreste: femei, bani, dar si...

    Regia: Howard Brookner
    0 0
    5.3
  • Child's Play (1988)

    Jucaria

    Tânărul Andy Barclay primeşte păpuşa pe care şi-a dorit-o dintotdeauna. Ceea ce nu ştie este că păpuşa e vie şi adăposteşte spiritul unui criminal în serie.

    Regia: Tom Holland
    21 0
    6.7
  • Ordinary People (1980)

    Oameni obișnuiți

    Adolescentul Conrad este urmărit de sentimentul vinovăției după ce fratele lui mai mare moarte înecat. La scurt timp de la tragedie, el încearcă să se sinucidă, așa că ajunge să fie internat într-o clinică pentru cei cu boli mintale.

    Regia: Robert Redford
    Oscar-uri: x 4
    11 2
    7.7
  • Grease (1978)

    Unsoarea

    Travolta si-a confirmat pozitia de cea mai versatilă si magnetică prezentă cinematografică a deceniului, în această versiune pentru marele ecran a piesei de succes Grease. Filmul e un omagiu muzical plin de energie, adus epocii rock’n’roll-ului.

    Regia: Randal Kleiser
    35 1
    7.2