Filmele cu Djimon Hounsou

  • Djimon Hounsou

    Djimon Hounsou

    60 de ani
    Data nașterii: 24.04.1964
    Locul nașterii: Cotonou, Dahomey [now Benin]
  • Rebel Moon - Part Two: The Scargiver (2024)

    Rebel Moon: Partea 2: Cea care lasă cicatrici

    Regia: Zack Snyder
    59 8
    6.2
  • Rebel Moon: Part One - A Child of Fire (2023)

    Rebel Moon: Partea 1: Copilul focului

    Cu ani în urmă, Kora a rămas blocată într-o navă spațială pe luna Veldt, undeva la marginea universului. Localnicii au primit-o cu căldură, dar s-au temut mereu că Kora provine dintr-o lume cu care ar prefera să nu aibă contact niciodată. Se...

    Regia: Zack Snyder
    94 7
    5.6
  • Gran Turismo (2023)

    Aceasta este povestea lui Jann Mardenborough, un tânăr care are șansa să-și împlinească un vis ce părea de neatins. Pasionat până la obsesie de jocul video Gran Turismo, Jann câștigă o serie de competiții organizate de Nissan, iar asta îl pune la...

    Regia: Neill Blomkamp
    96 6
    7.1
  • Shazam! Fury of the Gods (2023)

    Shazam! Furia zeilor

    Înzestrat cu puterile zeilor, Billy Batson împreună cu frații săi adoptivi încă învață cum să jongleze viețile de adolescenți cu alter-ego-urile de supereroi adulți. Dar când Fiicele lui Atlas, un trio răzbunător de zei antici, sosesc pe Pământ în...

    Regia: David F. Sandberg
    113 25
    5.9
  • Paws of Fury: The Legend of Hank (2022)

    Animăluțe furioase: Legenda lui Hank

    Hank, un câine adorabil cu capul în nori își dorește să devină maestru samurai și pornește în căutarea destinului său. Din păcate pentru el, ceea ce găsește în schimb este un oraș ciudat și neprimitor denumit Kakamucho. Acolo, fără să vrea, iese...

    Regia: Rob Minkoff, Chris Bailey, Mark Koetsier
    25 2
    5.7
  • The King's Man (2021)

    The King's Man: Începutul

    Pe măsură ce o adunătură din cei mai răi tirani ai istoriei și genii malefice se unesc pentru a complota un război care ar nimici milioane, un singur om este într-o luptă contra cronometru pentru a-i opri.

    Regia: Matthew Vaughn
    196 23
    6.3
  • A Quiet Place Part II (2020)

    Fără zgomot

    După evenimentele nefericite de acasă, cei rămași din familia Abbot trebuie să înfrunte acum terorile din lumea exterioară în timp ce-și continuă lupta pentru supraviețuire având grijă să nu scoată niciun zgomot.

    Regia: John Krasinski
    175 18
    7.2
  • Charlie's Angels (2019)

    Îngerii lui Charlie

    În viziunea îndrăzneaţă a regizoarei Elizabeth Banks, Kristen Stewart, Naomi Scott şi Ella Balinska sunt cei trei îngeri neînfricaţi care lucrează pentru misteriosul Charles Townsend, a cărui agenţie de securitate s-a extins în toată lumea.

    Regia: Elizabeth Banks
    134 25
    5.0
  • Shazam! (2019)

    Shazam spune povestea unui orfan de 14 ani, Billy Batson (Asher Angel), care primește un dar neobișnuit de la un bătrân vrăjitor (Djimon Hounsou). Este suficient să strige „Shazam!” și se transformă într-un supererou adult (Zachary Levi).

    Regia: David F. Sandberg
    250 28
    7.0
  • Captain Marvel (2019)

    Căpitanul Marvel

    Acțiunea are loc în 1995, când Carol Danvers (Brie Larson), fost pilot în U.S. Air Force, devine unul dintre cei mai puternici eroi ai galaxiei.

    Regia: Ryan Fleck, Anna Boden
    468 56
    6.8
  • Serenity (2019)

    Calmul dinaintea furtunii

    Steven Knight și Greg Shapiro ne aduc povestea misterioasă a unui căpitan de vas de pescuit, al cărui trecut e pe cale să-i distrugă viața liniștită pe o insulă caribiană, și să-l arunce într-o nouă realitate în care nimic nu este ce pare a fi.

    Regia: Steven Knight
    150 21
    5.4
  • Same Kind of Different as Me (2017)

    Diferit, la fel ca mine

    Povestea adevărată a unui dealer de artă, Ron Hall, care se împrietenește cu un om al străzii sperând să-și salveze căsnicia cu Debbie, o femeie ale cărei visuri îi va duce pe toți trei în călătoria vieții lor.

    Regia: Michael Carney
    17 2
    6.6
  • King Arthur: Legend of the Sword (2017)

    King Arthur: Legenda sabiei

    Bedivere (Idris Elba), unul dintre apropiații tatălui lui Arthur, devine mentorul băiatului și îl pregătește pentru a deveni un excelent luptător.

    Regia: Guy Ritchie
    403 58
    6.7
  • Regia: Mark Neveldine
    7 2
    4.7
  • Air (2015)

    Fără aer

    Povestea a doi muncitori care sunt insarcinati cu mentinerea unuia dintre buncarele subterane infiintate pentru a pastra ce a ramas din rasa umana dupa ce aerul de afara a fost pronuntat toxic.

    Regia: Christian Cantamessa
    3 0
    5.1