Filmele și serialele cu Dominique McElligott

  • Dominique McElligott

    Dominique McElligott

    38 de ani
    Data nașterii: 05.03.1986
    Locul nașterii: Dublin, Ireland
  • The Boys (2019)

    Băieții

    Într-o lume în care super-eroii îmbrățișează partea întunecată a celebrității și faimei lor impresionante, BĂIEȚII se concentrează pe un grup de justițiari cunoscuți drept „Băieții”, care și-a propus să doboare super-eroi corupți, doar prin...

    Scenariul: Eric Kripke
    293 30
    8.7
  • Hell on Wheels (2011)

    Iadul pe roți

    Serialul îl are ca protagonist pe Cullen Bohannan, un fost soldat federal, a cărui misiune este de răzbuna moartea soției lui. Dorința lui de răzbunare îl duce către vestul Americii, unde va lucra la construcția primei căi ferate transcontinentale.

    Scenariul: Joe Gayton, Tony Gayton
    50 2
    8.3
  • Blackthorn (2011)

    Spinul negru

    La 15 ani de la împușcarea lui de către poliția din Bolivia, Butch Cassidy este refăcut și cu planuri mari: o nouă și ultimă misiune - jefuirea unei mine.

    Regia: Mateo Gil
    20 4
    6.5
  • Leap Year (2010)

    Anul bisect

    Știind că o tradiție irlandeză dă voie fetelor să-și ceară în căsătorie iubiții pe data de 29 februarie, Anna își urmează iubitul plecat într-o delegație la Dublin, decisă să fie ea cea care va îngenunchea în fața lui pentru marea propunere.

    Regia: Anand Tucker
    31 0
    6.4
  • Scenariul: Tom Fontana, Charlie Corwin, Jim Juvonen
    1 0
    7.4
  • Moon (2009)

    Luna

    Sam Bell lucrează de trei ani la baza Selene pentru compania privată Lunar Industries, extrăgând Helium 3, prețiosul gaz despre care se crede că ar putea soluționa criza energetică de pe Pământ. După ce și-a petrecut zilele în singurătate,...

    Regia: Duncan Jones
    39 6
    7.8
  • Dark Floors (2008)

    Un bărbat însoțit de fiica lui autistă și încă trei persoane ies dintr-un lift de spital și realizează că sunt prinși în clădirea acum împânzită de monștri.

    Regia: Pete Riski
    2 0
    4.4