Filmele cu Don McManus

  • Don McManus

    Don McManus

    64 de ani
    Data nașterii: 08.11.1959
    Locul nașterii: San Diego, California, USA
  • Vice (2018)

    Vicele

    Vice este povestea lui Dick Cheney și își propune să ne arate cum a reușit un birocrat de la Washington, un om uns cu toate alifiile, să devină cel mai puternic om din lume din funcția de vice-președinte al lui George W. Bush Jr.

    Regia: Adam McKay
    Oscar-uri:
    66 7
    7.2
  • Paranormal Activity: The Ghost Dimension (2015)

    Activitate Paranormală. Dimensiunea Spectrală

    Cand o noua familie se muta in fosta casa a lui Katie si Kristi descopera o camera video misterioasa, care indica prezenta unui spirit rau, care incepe sa ii terorizeze.

    Regia: Gregory Plotkin
    10 2
    4.6
  • Despartita de iubit, Lauren imparte apartamentul cu Katie. După ce eșuează în tentativa de a obține slujba de vis la o agenție de publicitate, Lauren i se alătura colegei de apartament într-o afacerea ce presupune deschiderea unei linii erotice.

    Regia: Jamie Travis
    6 1
    6.0
  • Little Fish, Strange Pond (2009)

    Prieten cu dușmanul

    Dl. Jack și Sweet Stephen se plimba pe străzile din LA, speculând despre viață, moarte, voință divină. Dl. Jack încearcă incearca să-i ilustreze lui Sweet Stephen forțele delicate și naturale ale universului.

    Regia: Gregory Dark
    1 0
    3.8
  • Kill Theory (2009)

    Teoria uciderii

    Cazaţi la o casă de vacanţă într-o zonă pustie şi aflaţi în toiul sărbătoririi absolvirii liceului, câţiva tineri intră fără să-şi dea seama în jocul unui ucigaş deosebit de sadic. Pentru a supravieţui... tinerii se văd nevoiţi să se omoare între ei.

    Regia: Chris Moore
    3 1
    5.3
  • Cirque du Freak: The Vampire's Assistant (2009)

    Circul ororilor: Asistentul vampirului

    Darren încalcă accidental armistițiul de 200 de ani dintre două facțiuni de vampiri. Atras într-o lume plină de creaturi grotești, tânărul renunță la existența lui sigură dar plictisitoare pentru a-și urma destinul într-o lume bântuită de coșmaruri.

    Regia: Paul Weitz
    11 2
    5.8
  • The Onion Movie (2008)

    Filmul artistic Ceapa

    Un amalgam de interpretari satirice ale evenimentelor lumii, dar si ale curiosului comportament uman...

    Regia: Tom Kuntz, Mike Maguire
    5 0
    6.2
  • Ben 10: Race Against Time (2007)

    Ben 10 Cursa Împotriva Timpului

    Ben se intoarce la scoala din orasul lui natal si incearca sa se integreze ca un copil obisnuit. Nimeni trebuie sa stie ca el este un erou asa ca baiatul pastreaza secretul cu sfintenie si se vede nevoit sa nu le spuna nici macar prietenilor lui....

    Regia: Alex Winter
    1 1
    4.1
  • Punch-Drunk Love (2002)

    Amețit de dragoste

    Un tip cu probleme de comportament este prins intre o poveste de dragoste, amenintarile unei dame de companie si cumpararea unei cantitati enorme de budinca... pentru a-si implini visul de a calatori prin lume.

    Regia: Paul Thomas Anderson
    12 6
    7.3
  • White Mile (1994)

    Moartea pe râu

    „White Mile” e o fascinantă dramă despre forța naturii și latura întunecată a culturii corporatiste americane. Râul Chilko din Canada este locul unde se petrece acțiunea, iar expediția anuală a publicitarului Dan Cutler este așteptată cu nerăbdare...

    Regia: Robert Butler
    0 0
    5.8
  • True Colors (1991)

    Culorile adevărate

    Peter și Tim incearcă să-și croiască drumul spre o carieră politică. Valorile lor sunt diferite. Tim e decis să intre în justiție, în timp ce Peter e dispus să facă orice pentru a deveni un broker cu putere politică, chiar să încalce regulile.

    Regia: Herbert Ross
    1 1
    6.3