Filmele și serialele cu Donna Murphy

  • Donna Murphy

    Donna Murphy

    65 de ani
    Data nașterii: 07.03.1959
    Locul nașterii: Corona, New York, USA
  • Anastasia (2020)

    Anastasia

    După ce fuge de pericol printr-un portal magic, o prințesă rusă încearcă să-și salveze familia rămasă în trecut. O adolescentă o ajută să înțeleagă America anilor ’80.

    Regia: Blake Harris
    0 1
    2.9
  • Mercy Street (2016)

    Puterea speranței

    Doctorul Jed Foster, împreună cu grupul său de asistente, îngrijește răniții din timpul Războiului Civil american.Un serial inspirat de scrisorile, jurnalele și autobiografiile doctorilor și ale voluntarelor din spitalele epocii.

    Scenariul: Lisa Wolfinger, David Zabel
    4 0
    7.5
  • The Bourne Legacy (2012)

    Moștenirea lui Bourne

    Filmul trage cortina pentru a dezvălui o intrigă și mai sumbră în care un nou erou trebuie să se lupte pentru a rămâne în viață când programul lui devine brusc o amenințare scăpată de sub control.

    Regia: Tony Gilroy
    99 2
    6.6
  • Higher Ground (2011)

    Calea cea bună

    Filmul relatează călătoria spirituală a Corinnei Walker, o femeie pe care un accident de mașină în care a fost pe punctul de a-și pierde viața o determină să îmbrățișeze cu fervoare religia și să se alăture unui grup de adoratori ai lui Hristos.

    Regia: Vera Farmiga
    3 0
    6.2
  • Tangled (2010)

    O poveste încâlcită

    Frumoasa Rapunzel pune la cale un plan de evadare din turnul unde a fost ținută captivă timp de mulți ani, alături de Flynn Rider, cel mai căutat bandit al regatului, Maximus, un cal super-polițist, și Pascal, un cameleon super-protector.

    Regia: Nathan Greno, Byron Howard
    43 1
    7.7
  • The Nanny Diaries (2007)

    Jurnalul unei dădace

    Annie, care tocmai a absolvit colegiul, acceptă slujba de menajeră în casa familiei X, un cuplu foarte bogat. Ea trebuie sa aiba grija de micul Grayer.

    Regia: Shari Springer Berman, Robert Pulcini
    21 3
    6.2
  • The Fountain (2006)

    Fântâna

    În Spania secolului al XVI-lea, în Statele Unite de azi sau în viitor, Tomas, Tommy și Tom, aceeași persoană, caută un același adevăr și-un același răspuns, reușind să descopere pacea în fața vieții, a dragostei, a morții și a renașterii.

    Regia: Darren Aronofsky
    36 7
    7.2
  • Spider-Man 2 (2004)

    Omul-Păianjen 2

    Au trecut doi ani de când manieratul Peter Parker (Tobey Maguire) a părăsit-o pe iubita lui, Mary Jane Watson (Kirsten Dunst), și s-a hotărât să pornească pe calea responsabilității ca Omul Păianjen.

    Regia: Sam Raimi
    Oscar-uri:
    69 1
    7.5
  • The Astronaut's Wife (1999)

    Soția astronautului

    Astronautul Spencer pierde contactul cu Pamantul, fiind considerat disparut. Este totusi salvat si adus pe Pamant. Intors acasa, Spencer se revede cu prietenii sai, care-l considera neschimbat. Nu acelasi lucru se intampla si cu sotia acestuia...

    Regia: Rand Ravich
    13 1
    5.4
  • Star Trek: Insurrection (1999)

    Star Trek: Insurecția

    Locotenent-comandantul Data are misiunea de a studia rasa Ba'ku, dar in timpul cercetarilor incepe sa-si puna intrebari si sa se teama de propria sa existenta.

    Regia: Jonathan Frakes
    44 0
    6.4
  • Jade (1995)

    Jocuri periculoase

    David Corelli (David Caruso), un procuror din San Francisco, se confrunta cu un posibil conflict de interese, cand afla ca fosta sa mare dragoste, Katrina Gavin (Linda Fiorentino), este suspectul nr. 1 in uciderea unui negustor de obiecte de arta.

    Regia: William Friedkin
    9 0
    5.3