Filmele cu Doug Hutchison

  • Doug Hutchison

    Doug Hutchison

    63 de ani
    Data nașterii: 26.05.1960
    Locul nașterii: Dover, Delaware, USA
  • Malone (2009)

    Detectivul Malone

    Un neo-noir în dulcele stil al filmelor anilor '40 în care un detectiv cu "investighează" ceva la solicitarea unei dame. Făcut în 2009 cu sprijinul tehnologiei actuale, Give 'em Hell nu este un remake propriu-zis ci un tribut adus poveștilor noir.

    Regia: Russell Mulcahy
    6 0
    5.8
  • The Burrowers (2008)

    Demonii întunericului

    Un grup de oameni curajoși porneste în căutarea unei familii de localnici care a dispărut fără urmă. Ei se asteapta ca agresorii să fie un grup de nativi sălbatici, dar descoperă curând că dușmanul nu este de natură umană.

    Regia: J.T. Petty
    6 1
    5.7
  • Punisher: War Zone (2008)

    Justițiarul: Zona de război

    Purtand de unul singur razboiul impotriva crimei organizate, intransigentul justitiar Frank Castle il ia in vizor pe ticalosul cap al mafiei, Billy Russoti.

    Regia: Lexi Alexander
    33 3
    5.9
  • No Good Deed (2002)

    Facerea de bine

    Un detectiv care cauta o fata fugita de acasa, descopera o bizara banda de criminali gata sa dea lovitura la o banca. Luat ostatic, detectivul este pazit de iubita sefului bandei. In cele din urma cei doi se indragostesc unul de celalalt

    Regia: Bob Rafelson
    14 1
    5.4
  • The Salton Sea (2002)

    Viață dublă

    Un dependent de droguri este bantuit de sangeroasa sa viata anterioara si decide ca e timpul sa rezolve niste conturi. Prizonier in iadul consumatorilor de amfetamine, Danny Parker (Val Kilmer) si prietenii sai trag perdelele ca sa nu vada in ce...

    Regia: D. J. Caruso
    7 4
    7.0
  • I Am Sam (2001)

    Eu sunt Sam

    Sam are mintea unui copil de 7 ani si este obsedat de Beatles. Are o fiica pe nume Lucy Diamond. Sam isi da seama de limitarile sale si incearca sa o ajute pe fiica lui sa se realizeze in viata, acolo unde el n-a putut.

    Regia: Jessie Nelson
    17 0
    7.6
  • Bait (2000)

    Momeala

    Alvin nu intelege de ce se capatuieste cu 11.500 $. Alvin nu stie ca este momeala pentru o intriga guvernamentala, menita sa captureze un ucigas, gratie unui implant electronic.

    Regia: Antoine Fuqua
    17 1
    5.7
  • The Green Mile (1999)

    Culoarul Morții

    Un film semnat de Frank Darabont (Inchisoarea ingerilor) si mega scriitorul Stephen King despre incapacitatea omului de a lua decizii definitive in caz de crima. Executia este aproape. Condamnatul la moarte este sau nu vinovat?

    Regia: Frank Darabont
    91 2
    8.6
  • Fresh Horses (1988)

    Dragoste fragila

    Matt e la colegiu si urmeaza sa se casatoresca cu o fata din inalta societate. Insa la o petrecere o intalneste pe Jewel si toate planurile ii sunt date peste cap. Se desparte de logodnica lui si incepe o relatie cu aceasta fata simpla.

    Regia: David Anspaugh
    3 0
    5.0