Filmele cu Doug Murray

  • Doug Murray

    Doug Murray

  • Christmas Jars (2019)

    Borcănele de Crăciun

    Bazat pe romanul lui Jason Wright, spune povestea reporteritei Hope Jensen, care descoperă secretul din spatele „Borcanelor de Crăciun” - borcane umplute cu bani și date în mod anonim oamenilor nevoiași. Fenomenul a schimbat nenumărate vieți.

    Regia: Jonathan Wright
    4 0
    7.3
  • Journey Back to Christmas (2016)

    Timpul Crăciunului

    Filmul urmărește povestea unei asistente medicale din timpul celui de-al Doilea Război Mondial care călătorește în timp și ajunge în anul 2016 unde descoperă legături de familie și adevărata semnificație a Crăciunului.

    Regia: Mel Damski
    14 0
    7.0
  • Spotlight (2016)

    Filmul se va concentra asupra perioadei de timp în care au avut loc abuzurile sexuale ale preoților catolici pedofili, investigate în amănunt de o echipă de jurnaliști ale publicației Boston Globes, ce a primit numele Spotlight Team.

    Regia: Tom McCarthy
    Oscar-uri:
    25 3
    8.1
  • Frenemies (2012)

    Prieteni sau Adversari

    Regia: Daisy von Scherler Mayer
    0 0
    5.0
  • Home Alone: The Holiday Heist (2012)

    Singur acasa 5: jaf de sărbători

    Finn Baxter se muta intr-o casa noua in orasul Main. Baiatul crede ca locuinta in care s-a mutat este bantuita. Intr-o zi, in timp ce parintii raman blocati in trafic, Finn este singur acasa cu sora lui, iar casa lor este vizata de trei hoti.

    Regia: Peter Hewitt
    25 6
    3.5
  • Harriet vrea mai mult ca orice să devină blogger-ul oficial al clasei sale de la liceu, dar trebuie să concureze împotriva lui Marion Hawthorne, într-un război al blogurilor timp de o lună pentru a câștiga sprijinul colegilor.

    Regia: Ron Oliver
    2 0
    4.5
  • Bridal Fever (2007)

    La vânătoare de soți

    Gwen Green (Andrea Roth) lucrează ca redactor la o editură dar are ghinion în dragoste. Ea este consiliată de cel mai recent client al ei, o faimoasă autoare de romane de dragoste (Delta Burke), a cărei viață personală depășește ficțiunea. Însă...

    Regia: Ron Oliver
    2 0
    5.6
  • Man of the Year (2006)

    Din greșeală, președinte

    Un celebru realizator de talk show se inscrie la prezidentiale si dintr-o eroare de computer... devine predintele tarii. Va accepta el oare aceasta provocare extraordinara, sau se va intoarce la show-ul lui zilnic?

    Regia: Barry Levinson
    10 0
    6.2