Filmele și serialele cu Douglas M. Griffin

  • Douglas M. Griffin

    Douglas M. Griffin

    57 de ani
    Data nașterii: 17.11.1966
    Locul nașterii: New Orleans, Louisiana, USA
  • Regia: Ray Giarratana
    13 2
    4.7
  • Deepwater Horizon (2016)

    Deepwater Horizon: Eroi în largul mării

    O poveste plasată pe platforma de foraj marin Deepwater Horizon, care a explodat în cursul lunii aprilie 2010 și a generat cea mai gravă deversare de petrol din istoria Statelor Unite.

    Regia: Peter Berg
    75 0
    7.1
  • 10 Cloverfield Lane (2016)

    Strada Cloverfield 10

    După ce este implicată într-un accident rutier, o tânără se trezeşte în casa şi grija a doi bărbaţi care pretind că lumea exterioară a fost grav afectată de un atac chimic de amploare.

    Regia: Dan Trachtenberg
    49 6
    7.2
  • Hap and Leonard (2016)

    Hap & Leonard

    Cu acţiunea plasată în anii 80, Hap şi Leonard este un serial swamp-noir de comedie neagră despre doi prieteni apropiaţi, o femeie fatală, o echipă de revoluţionari terminaţi, o pereche de psihopaţi ucigaşi, o pradă pierdută şi tot tam-tamul aferent

    Scenariul: Nick Damici, Jim Mickle
    7 1
    7.6
  • Mr. Right (2015)

    Mr. Right. Un iubit... mortal

    Fire extrem de activă, Martha, a devenit de nestăpânit după cel mai recent eșec amoros. Vorbește prea mult, petrece non-stop, gătește orice și oricând, și e hotărâtă să facă cea mai mare prostie din viața ei când îl întâlnește pe Francis

    Regia: Paco Cabezas
    26 2
    6.3
  • Maggie (2015)

    Un virus ce transformă oamenii în "morți umblători" a început să se răspândească în ținut, ajungând până la ferma unei familii în care cea afectată este fiica cea mare. Pe măsură e virusul îi modifică încetul cu încetul fizionomia și...

    Regia: Henry Hobson
    12 1
    5.6
  • 99 Homes (2014)

    Umbra conștiinței

    Cand este dat afară din casă, Dennis este nevoit să lucreze pentru cel care l-a evacuat și să accepte să facă lucruri murdare, ca de exemplu evacuarea fără milă a familiilor din propriile case, exact așa cum s-a întâmplat și cu el.

    Regia: Ramin Bahrani
    5 1
    7.1
  • The Pardon (2013)

    Regia: Tom Anton
    4 0
    5.5
  • Transit (2012)

    Tranzit

    Filmul începe cu jaful unui camion plin cu bani. După jaf, forţele de ordine instalează filtre pentru prinderea suspecţilor. Cei patru hoţi, pentru a nu fi prinşi, se folosesc de o familie aflată în vacanţă.

    Regia: Antonio Negret
    5 0
    5.8
  • The Open Road (2009)

    Tată și fiu

    Katherine e nevoită să suporte o riscantă intervenție chirurgicală pe cord deschis. Cu scopul de a preîntâmpina eventualele probleme și de a avea susținere morală, ea îi cere fiului ei, Carlton, să-și cheme tatăl, o fostă glorie a baseball-ului.

    Regia: Michael Meredith
    0 0
    5.5