Filmele și serialele cu Dwayne Johnson

  • Dwayne Johnson

    Dwayne Johnson

    51 de ani
    Data nașterii: 02.05.1972
    Locul nașterii: Hayward, California, USA
  • Black Adam (2022)

    Adam întunecatul

    La aproape 5.000 de ani după ce a primit puterile incredibile ale zeilor antici și a fost întemnițat aproape imediat, Adam Întunecatul este eliberat din mormântul lui și este gata să-și dezlănțuie forma unică de dreptate asupra lumii moderne.

    Regia: Jaume Collet-Serra
    843 52
    6.2
  • DC League of Super-Pets (2022)

    Gașca Animăluțelor DC

    Nedespărțiți, Krypto Super-Câinele și Superman sunt doi buni prieteni care împărtășesc aceleași superputeri și luptă împotriva criminalității în Metropolis. Când Superman și restul Ligii Justiției sunt răpiți, Krypto trebuie să convingă un grup de...

    Regia: Sam J. Levine, Jared Stern
    31 2
    7.1
  • Young Rock (2021)

    Scenariul: Nahnatchka Khan, Jeff Chiang
    0 0
    8.1
  • Red Notice (2021)

    Avizul roșu

    Un expert în profilare al FBI-ului devine vrând-nevrând partenerul celui mai mare hoț de opere de artă pentru a prinde o infractoare ce îi scapă mereu printre degete.

    Regia: Rawson Marshall Thurber
    149 9
    6.3
  • Jungle Cruise (2021)

    Croazieră în junglă

    Frank, care conduce o mică ambarcațiuni, pleacă împreună cu Lily și fratele ei în căutarea Arborelui Vieții, despre care se crede că deține puteri vindecătoare. Cei trei au de înfruntat animale sălbatice, dar și o expediție germană concurentă.

    Regia: Jaume Collet-Serra
    290 18
    6.6
  • Jumanji: The Next Level (2019)

    Jumanji: Nivelul următor

    În Jumanji: Nivelul următor jucătorii trebuie să înfrunte deșerturi aride și munți înzăpeziți pentru a scăpa cu viață din cel mai periculos joc din lume.

    Regia: Jake Kasdan
    274 37
    6.7
  • Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019)

    Furios și iute: Hobbs și Shaw

    Când anarhistul Brixton (Elba) obține controlul asupra unei amenințări biologice, cei doi inamici declarați, Hobbs (Johnson) și Shaw (Statham), vor face echipă pentru a-l elimina pe singurul individ care poate fi mai periculos decât ei doi la un loc.

    Regia: David Leitch
    400 48
    6.5
  • Fighting with My Family (2019)

    Luptând cu familia mea

    Filmul este bazat pe incredibila poveste a superstarului WWE Paige. Născută într-o familie de wrestleri, este decisa să lupte pentru familia ei și să arate că ceea ce o face să fie diferită este chiar lucrul care o poate transforma într-un star.

    Regia: Stephen Merchant
    67 13
    7.1
  • Skyscraper (2018)

    Infernul din zgârie-nori

    În timpul unei misiuni în China, evaluatorul de risc, Will Ford, găsește cea mai înaltă și mai sigură clădire din lume arzând. Acesta trebuie să-i descopere pe cei responsabili și să-și salveze familia care este prinsă în interiorul clădirii

    Regia: Rawson Marshall Thurber
    349 33
    5.8
  • Rampage (2018)

    Rampage: Scăpați de sub control

    O gorilă, un crocodil și un lup cad victime unor malefice experimente genetice. În cursul acestora, modificări la nivel de ADN îi transformă total; devin neobișnuit de puternici, rapizi, voluminoși dar și extrem de agresivi.

    Regia: Brad Peyton
    428 34
    6.1
  • Rock and a Hard Place (2017)

    The Rock și a doua șansă

    Inspirat de experiențele lui Dwayne Johnson cu legea din tinerețe, documentarul HBO “Rock and a hard place” prezintă viața tinerilor aflați în detenție care primesc o a doua șansă prin intermediul unui program unic.

    Regia: Jon Alpert, Matthew O'Neill
    2 0
    7.3
  • Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)

    Jumanji: Bun venit în junglă

    Când descoperă pe o veche consolă video un joc pe care nu-l mai încercaseră, patru prieteni foarte diferiți hotărăsc să joace și sunt imediat absorbiți în decorul de junglă al jocului și în avatarurile pe care și le aleg.

    Regia: Jake Kasdan
    479 76
    6.9
  • Baywatch (2017)

    Salvamarii

    Scenariul îl are în centru pe un foarte strict și dedicat salvamar (Johnson), care este nevoit să facă echipă cu un mai tânăr și nonconformist coleg (Efron), pentru a-și salva plaja de la dezastrul ecologic la care o condamnă un magnat al petrolului.

    Regia: Seth Gordon
    308 43
    5.5
  • The Fate of the Furious (2017)

    Furios și Iute 8

    În noul capitol din cea mai îndrăgită serie din toate timpurile, Furios și Iute 8, echipa noastră de elită va traversa tot globul pentru a opri un anarhist în planurile sale de a dezlănțui haosul asupra întregii lumi

    Regia: F. Gary Gray
    446 45
    6.6
  • Moana (2016)

    Vaiana

    Cu două milenii în urmă, Moana, o navigatoare înnăscută, porneşte în căutarea unei insule legendare din Oceania. Călătoria i-l va scoate în cale pe semizeul Maui, care o va ajuta să traverseze oceanul dezlănţuit

    Regia: Don Hall, Ron Clements, John Musker
    155 9
    7.6