Filmele și serialele cu Dylan Neal

  • Dylan Neal

    Dylan Neal

    54 de ani
    Data nașterii: 08.10.1969
    Locul nașterii: Richmond Hill, Ontario, Canada
  • Christmas Carol (2016)

    Certuri de Crăciun

    Doi părinți singuri se luptă pentru controlul vacanței de Crăciun la școala pe care copiii lor o frecventează și învață o lecție despre semnificația Crăciunului.

    Regia: Terry Ingram
    7 1
    5.8
  • Fifty Shades of Grey (2015)

    Cincizeci de umbre ale lui Grey

    Povestea filmului îi are în centru pe studenta Anastasia Steele și un cuceritor și misterios om de afaceri, Christian Grey, între care se leagă o relație plină de erotism, dar și secrete întunecate.

    Regia: Sam Taylor-Johnson
    52 17
    4.2
  • A Wife's Nightmare (2014)

    Coșmarul unei neveste

    Regia: Vic Sarin, Vijay Sarin
    3 0
    5.8
  • Cedar Cove (2013)

    Scenariul: Bruce Graham
    5 0
    6.9
  • The Traveler (2010)

    Călătorul

    Într-un mic oraș, în seara de Crăciun, un politist descoperă un bărbat misterios care călătorește sub numele de dl. Nimeni. Pe măsură ce noaptea trece, șeriful află că acesta nu este chiar un "nimeni", ci un criminal al cărui trecut îl urmărește.

    Regia: Michael Oblowitz
    3 2
    4.1
  • Blood Ties (2007)

    Vampiri, crime și povești de dragoste

    Blood Ties este o dramă fantastică cu elemente de thriller despre un detectiv privat din Toronto (Ontario, Canada) pe nume Victoria Nelson, o femeie inteligentă de peste 30 de ani, puternică și, mai ales, foarte încăpățânată. Vicki a fost un...

    Scenariul: Peter Mohan
    0 0
    7.2
  • Extreme Dating (2005)

    Amoruri extreme

    Patru tineri nici mai frumosi, nici mai urati decat altii, dar sigur mai ghinionisti, au cautat marea iubire in toate locurile in care banuiau ca s-ar putea ascunde, dar nu au gasit-o sub nici un chip. Insa intr-o zi, pe cand se aflau la ski, unul...

    Regia: Lorena David
    0 0
    5.1
  • Vampire Bats (2005)

    Însetați de sânge

    In Mercier, Louisiana, cativa prieteni boboci ai unei universitati locale merg la o petrecere subterana in vecinatatea unui cimitir...

    Regia: Eric Bross
    4 1
    4.2
  • Alianta Interstelara a fost organizata pentru a mentine pacea, inclusiv pe Pamant. Cavalerii Stelari sunt o forta militara de elita formata din tineri inteligenti, dedicati, care sunt ajutati de roboti pentru a salva pacea.

    Regia: Michael Vejar
    13 0
    6.0
  • The President's Man (2000)

    Misiune pentru presedinte

    Un agent secret personal al presedintelui SUA (Chuck Norris) trebuie sa gaseasca o cale discreta pentru a evita implicarea Casei Albe intr-o serie riscanta de misiuni militare foarte periculoase. El va lua lucrurile pe cont propriu.

    Regia: Eric Norris, Michael Preece
    18 0
    4.7
  • Prom Night III: The Last Kiss (1990)

    Ultimul sărut

    Fantoma lui Mary Lou, o tanara ucisa de iubitul ei, dornica de razbunare, revine printre pamanteni. Aici se indragosteste de Alex si decide sa-l ajute, chiar si atunci cand acesta nu cere nimic.

    Regia: Ron Oliver, Peter R. Simpson
    0 0
    4.6